Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Στη δημιουργία πολιτικής κίνησης για τη διαγραφή του χρέους καλεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ

Πρωτοβουλία ενημέρωσης και αγώνα με στόχο τη διαγραφή του Χρέους συγκροτεί η ΠΟΕ-ΟΤΑ, με σύνθημα «Διαγραφή του Χρέους Τώρα!».

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, "Η διαγραφή του Ελληνικού Δημόσιου χρέους ή θα είναι μονομερής, στη βάση των δικαιωμάτων που διατηρεί κάθε ανεξάρτητο κυρίαρχο κράτος ή θα είναι σε βάρος του Ελληνικού λαού".

"Στη βάση των παραπάνω, το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με την απόφασή του στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 και όσοι υπογράψουν την διακήρυξη (οικονομολόγοι, πανεπιστημιακοί, κοινωνικοί αγωνιστές κ.α. που συμμετείχαν στους αγώνες των τελευταίων ετών κατά των μνημονίων) συγκροτούμε Πρωτοβουλία ενημέρωσης και αγώνα με στόχο την διαγραφή του χρέους, με την επωνυμία «Διαγραφή του Χρέους, Τώρα!».

Καλούμε ταυτόχρονα σε ανοιχτή ιδρυτική συνέλευση για την δημιουργία μαζικής πολιτικής κίνησης με στόχο την διαγραφή του χρέους τις αμέσως επόμενες ημέρες, καθώς επίσης και όσους άλλους κοινωνικούς φορείς και συλλογικότητες υιοθετήσουν και κάνουν κτήμα τους το παραπάνω πλαίσιο, σε μια προσπάθεια να γίνει υπόθεση διεκδίκησης του ίδιου του λαού", καταλήγει η ανακοίνωση.


thestival.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *