Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Χορός με τρέλα μέσα στη βροχή στο 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2015 [ΒΙΝΤΕΟ - ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τι και αν ο καιρός δεν μας έκανε το χατήρι φέτος; Ο κόσμος της Αριδαίας και οι καρναβαλιστές του γύρισαν την πλάτη και κόντρα στην βροχή ξεφάντωσαν με την ψυχή τους!



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το διήμερο (Σάββατο 21/2 & Κυριακή 22/2) για το 9ο Καρατζοβίτικο Καρναβάλι 2015 του Δήμου Αλμωπίας! Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το μεσημέρι του Σαββάτου με το παιδικό πάρτι για τους μικρούς μας φίλους και τελείωσαν με την μεγάλη παρέλαση που δεν πτοήθηκε όμως από την βροχή και το κρύο, καθώς ο κόσμος και τα παιδιά που βρέθηκαν εκεί τη ζέσταναν με την διάθεση και την όμορφη παρουσία τους!


Να δώσουμε συγχαρητήρια στους υπέροχους ανθρώπους της εθελοντικής οργανωτικής επιτροπής 9ου Καρατζοβίτικου Καρναβαλιού για την άρτια διοργάνωση και φέτος, όπως και στην ομάδα κρουστών Bloco Cachoeira από την Έδεσσα που μας έβαλαν από νωρίς στο ρυθμό και σήμαναν την έναρξη της Μεγάλης παρέλασης με τα τύμπανα τους σε ρυθμούς samba-reggae!



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡκαρναβαλικής Ομάδας Αλμωπίας:

"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνκαρναβαλιστές που συμμετείχαν στα γκρουπ της βροχερής παρέλασης , τους εθελοντές και την οργανωτική επιτροπή για την οργάνωση και φέτος του καρναβαλιού μας αλλά και τον κόσμο που παρά την βροχή και το κρύο ήρθε και χειροκρότησε τους λιγοστούς (λόγο κακοκαιρίας) καρναβαλιστες του 9ου Καρατζοβιτικου καρναβαλιου."


2007:ΝΥΦΕΣ
2008:ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ
2009:BELITSAWATC
2010:ΣΤΑΣΟΥ ΜΥΓΔΑΛΑ
2011:ΤΑ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ
2012:Η ΜΠΥΡΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΡ
2013:SEXY ΞΥΛΟΚΟΠΕΣ
2014:Οίν' ο Ξηρός?
2015:ΚΟΚΚΙΝΟΜΠΛΕΠΡΑΣΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΕΣ

Σας ευχαριστούμε μεσα απο την καρδία μας 
και του χρόνου με υγεια.


Δείτε το βίντεο της παρέλασης μέσα από την κάμερα του ialmopia:







Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:































































































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *