Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στο Δήμο Σκύδρας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο άρτιος προγραμματισμός, ο συνεργάσιμος καιρός που έβγαλε μικρούς και μεγάλους από το σπίτι, οι κεφάτοι μουσικοί και χορευτές των Πολιτιστικών Συλλόγων Σκύδρας, (Άγιος Ιωάννης ο Πρόδρομος και Εύξεινος Λέσχη), αλλά και η φρεσκοψημένη λαγάνα, το δροσερό κρασί και τα γευστικά σαρακοστιανά εδέσματα που προσφέρθηκαν σε δημότες κι επισκέπτες, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν, την Καθαρά Δευτέρα (23/2/2015), στην πλατεία Δημοκρατίας, συνδυάστηκαν άψογα, ώστε τα Κούλουμα να γιορταστούν στην πόλη της Σκύδρας μ΄επιτυχία και ικανοποίηση. 

Αναλόγως γιορτάστηκε η Καθαρά Δευτέρα σε Κοινότητες του Δήμου, όπως το Άνυδρο, το Αρσένι, η Δάφνη, η Καλή, η Καλλίπολη, η Κρανιά, το Μάνδαλο, η Πετριά κι ο Προφήτης Ηλίας.

Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου επισκεπτόμενη χώρους των εκδηλώσεων συνομίλησε με Δημότες και επιβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή είναι δίπλα τους. Αναφέρθηκε στο σεβασμό που αποδίδουμε τηρώντας τις παραδόσεις και τα έθιμα του τόπου μας. Ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες, τους συντελεστές: τον Πρόεδρο και τα στελέχη του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π., τους Αντιδημάρχους και τα στελέχη του Δήμου, τους Προέδρους των Κοινοτήτων, τους κατά τόπους Συλλόγους, τις Εθελόντριες: Ντίνα Αντάρα, Λίνα Κυριακίδου, Θανασία Τρίπτση αλλά και τους χορηγούς που ήταν: η Εταιρεία «Σούλης Α.Β.Ε.Ε.» κι ο Σταύρος Φουκίδης από τα Σεβαστειανά.

Παράλληλα, ευχήθηκε σ΄όλους υγεία, ευλογία, χαρά και καλή σαρακοστή.

Δείτε εικόνες από τη χθεσινή βροχερή ημέρα












ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *