Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Μαύρη μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο - Ξύλο στο Δ.Σ. της Superleague!

Απίθανα πράγματα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, όπου εκτυλίχθηκαν φοβερές σκηνές που παραπέμπουν σε οπαδικά επεισόδια σε γήπεδο. Μαύρες στιγμές για το ποδόσφαιρο, που αποδεικνύουν ότι δεν υπάρχει ελπίδα σε αυτό τον τόπο για αυτό το άθλημα.

Η συνεδρίαση διεκόπη λόγω επεισοδίων, αφού στην μεγάλη στιγμή έντασης εκτοξεύτηκαν νερά (!), ενώ σύμφωνα με όσα μεταφέρουν μέλη του Δ.Σ. της λίγκας, δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. 


Θύμα της έντασης έπεσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που δέχθηκε γροθιά από άγνωστο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν έξω από την αίθουσα και εισέβαλε ξαφνικά μέσα την ώρα της έντασης. Ο άγνωστος άνδρας χτύπησε τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος μπήκε μπροστά στον Γιάννη Αλαφούζο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε, χωρίς να συλληφθεί, μέχρι αυτή την στιγμή. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού σωριάστηκε στο έδαφος από το χτύπημα στο σαγόνι και τραυματίστηκε -ευτυχώς- ελαφρά.



Ο Γιάννης Αλαφούζος και ο Βασίλης Κωνσταντίνου ενημέρωσαν ότι αμφότεροι θα υποβάλλουν μηνύσεις, ενώ ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έλεγε off the record ότι "ο μπράβος που με χτύπησε καθόταν έξω από την αίθουσα και συνομιλούσε μαζί με τον Κώστα Καραπαπά".


Το σκηνικό θύμιζε… κόλαση από το ξεκίνημα, αφού ακούγονταν ξεκάθαρα φωνές, ουρλιαχτά, χτυπήματα στο τραπέζι και έντονες λογομαχίες που έδειχναν από την αρχή ότι το κλίμα μέσα ήταν… πολεμικό, σε σημείο που, σύμφωνα με την καταγγελία Αλαφούζου, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης εκσφενδόνισε ένα ποτήρι με νερό προς τον Γιάννη Αλαφούζο! 


Μετά τα όσα απίστευτα διαδραματίστηκαν στην αίθουσα, το Δ.Σ. διεκόπη με την τετραμελή αποστολή του Ολυμπιακού (Μαρινάκης, Καραπαπάς, Βρέντζος, Αγραφιώτης) να αποχωρεί σε έξαλλη κατάσταση και τους εκπροσώπους του Παναθηναϊκού (Αλαφούζο, Κωνσταντίνου, Σωπήλη, Μπαλωμένου) να παραμένουν εκεί.




Αξίζει να σημειωθεί ότι από την διαδικασία αποχώρησε πριν από την ώρα της μεγάλης έντασης ο ΠΑΟΚ που εκπροσωπούνταν από τους κυρίους Αγγελίδη, Μπίρδα και θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να αποτελέσει μία… ειρηνευτική δύναμη ανάμεσα στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές.



sdna.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *