Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Αστρονομικά νούμερα για το GTA V

Σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Rockstar Games, περισσότερα από 45 εκατομμύρια αντίτυπα των εκδόσεων των κονσολών του Grand Theft Auto V έφτασαν στα καταστήματα. Η αναφορά
των πωλήσεων της εταιρίας αναγράφει πως τα δέκα εκατομμύρια από αυτά αφορούν τις εκδόσεις PS4 και Xbox One ενώ τα υπόλοιπα τις PS3 και Xbox 360 εκδόσεις. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της κλήσεως με τους επενδυτές, ο Strauss Zelnick ανέφερε πως το GTA Online συνεχίζει να ξεπερνά τις προσδοκίες της εταιρίας φτάνοντας τους 24 εκατομμύρια χρήστες. 

Το GTA V αποτέλεσε επίσης έναν από τους σημαντικότερους τίτλους για το online revenue της εταιρίας μαζί με το NBA 2K15, με καθαρό ποσοστό αύξησης των in-game currency πωλήσεων να είναι το 23%. Μιας και αναφερθήκαμε στο NBA 2K15, αξίζει να αναφερθεί πως περισσότερα από 5.5 εκατομμύρια αντίτυπα έφτασαν στα καταστήματα για τον αθλητικό τίτλο της 2K Games ενώ το Civilization: Beyond Earth έφτασε τα 29 εκατομμύρια αντίτυπα. 

Τέλος, το τρίτο οικονομικό τετράμηνο της Take Two Interactive που τελείωσε τον Δεκέμβριο του 2014, βρήκε την εταιρία με μειωμένα καθαρά συνολικά έσοδα λόγω των εξόδων για τις διάφορες καμπάνιες του GTA V. Μπορείτε να δείτε την οικονομική αναφορά της εταιρίας εδώ.



unboxholics.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *