Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Αλλαγή στο πρόγραμμα των αγώνων της Α1 Κατηγορίας

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, η προγραμματισμένη εμβόλιμη 27η αγωνιστική της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας που ορίσθηκε για την Τετάρτη 18-3-2015, αναβάλλεται, για να διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας ΔΟΞΑ ΡΙΖΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ, προκειμένου να διαφυλαχθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Μετά τα παραπάνω το πρόγραμμα των αγώνων της Α1 ερασιτεχνικής κατηγορίας και μέχρι την λήξη του διαμορφώνεται οριστικά ως εξής:

27η αγων. ΚΥΡΙΑΚΗ 22-3-2015 
28η αγων. ΤΕΤΑΡΤΗ 25-3-2015 
29η αγων. ΚΥΡΙΑΚΗ 29-3-2015 
30η αγων. ΚΥΡΙΑΚΗ 5-4-2015 

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι δεν θα γίνει δεκτό κανένα αίτημα από οποιοδήποτε σωματείο, που θα αφορά την ημέρα του ορισμού του αγώνα.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *