Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Αστυνομικός σώζει άνδρα πριν πηδήξει στο κενό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας άνδρας που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα επιχείρησε να πέσει στο κενό από τον
πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας, ωστόσο σώθηκε από αστυνομικό που προσέγγισε το μπαλκόνι όπου βρισκόταν ο 55χρονος από γειτονική πολυκατοικία.

Σύμφωνα με το Dete.gr, ο άνδρας 55χρονος βγήκε στο πρεβάζι του μπαλκονιού της πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Ζαΐμη και Μαιζώνος και απειλούσε να αυτοκτονήσει, γεγονός που προκάλεσε άμεσα την κινητοποίηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Ο αστυνομικός κατάφερε να αρπάξει τον 55χρονο στον αέρα, περνώντας από την μία οικοδομή στην άλλη θέτοντας σε κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

Στη συνέχεια τον απομάκρυνε με ασφάλεια και τον οδήγησε στο ισόγειο της πολυκατοικίας, από όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός ονομάζεται Ανδρέας Κάππος και δεν είναι η πρώτη φορά που, αντιδρά άμεσα για να σώσει μια ζωή. 

Έχει βραβευθεί για τον επαγγελματισμό του και το υψηλό αίσθημα καθήκοντος, αφού έσωσε, μαζί με τον συνάδελφό του Κωνσταντίνο Πατέντα, τη ζωή ενός 17μηνου βρέφους από βέβαιο πνιγμό.



dete.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *