Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Νεκρός βρέθηκε ο αγνοούμενος 78χρονος από τα Γιαννιτσά

Δεν είχε αίσιο τέλος η περιπέτεια του ηλικιωμένου Ευστάθιου Σαρανταρίδη που είχε χαθεί στις 26/02/2015. 

Το βράδυ της 02/03/2015, η Κοινωνική Υπηρεσία δέχθηκε κλήση στην Εθνική Γραμμή SOS 1065 και ενημερώθηκε για τον εντοπισμό και την απώλεια ζωής του άτυχου άνδρα. Η σορός του εντοπίστηκε από διερχόμενο πολίτη, το απόγευμα σε δρόμο του οικισμού Φιλυριά. Πρόκειται για έναν οικισμό κοντά στη Γουμένισσα όπου και αρχικά είχε κατευθυνθεί ο ηλικιωμένος. Ο άτυχος άνδρας, δυστυχώς, δεν άντεξε λόγω της κούρασης και των χαμηλών θερμοκρασιών.


Ο 78χρονος, είχε εξαφανισθεί το πρωί της 26/02/2015, όταν έφυγε από το σπίτι του στα Γιαννιτσά, με προορισμό τη Γουμένισσα που βρίσκεται στα σύνορα της χώρας μας με τα Σκόπια. Το απόγευμα της Παρασκευής 27.02.2015, πολίτες τον είχαν δει να περιπλανάται στην περιοχή της Γουμένισσας. Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, μετά από παράκληση των οικείων του και με τη συγκέντρωση των απαραίτητων δικαιολογητικών, εξέδωσε SILVER ALERT για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του, την 02.03.2015. Δυστυχώς, ήταν πολύ αργά.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *