Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Δημοπρατήθηκε το αναψυκτήριο των Λουτρών - Σε κοινοπραξία Λουτρακιωτών η εκμετάλλευσή του

Πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το μεσημέρι η δημοπράτηση για την εκμετάλλευση του αναψυκτηρίου των Λουτρών Λουτρακίου.

Η δημοπρασία ήταν ανοιχτή κι έγινε παρουσία του Δημάρχου και Προέδρου της επιχείρισης των Λουτρών, Δημήτρη Μπίνου.

Από τις τρεις προσφορές που υπήρξαν, πλειοδότησε αυτή της κοινοπραξίας τριών κατοίκων της τοπικής κοινότητας του Λουτρακίου. Έτσι, η εκμετάλλευση του ''πολυθρύλητου'' αναψυκτηρίου ουσιαστικά θα παραμείνει σε ντόπια χέρια. 

Οι πλειοδότες θα πρέπει να καταβάλλουν προκαταβολικά το ποσό των 190.000 ευρώ για τα δύο πρώτα χρόνια της εκμετάλλευσης, την οποία και θα έχουν για την επόμενη τετραετία.

Μένει να δούμε αν αυτή η εξέλιξη και προοπτική θα αποβεί καθοριστική για την αναβάθμιση των υπηρεσιών του αναψυκτηρίου, που τόσες ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί στις συζητήσεις των κατοίκων της Αλμωπίας.



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *