Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Κυπελλούχος 2015 ο Αλμωπός!

Φωτό Αρχείου
Λήξη πριν από λίγο στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας. Ο Αλμωπός Αριδαίας, με γκολ του Τσακαλίδη στο 68ο λεπτό της αναμέτρησης, επικράτησε του Ηρακλή Άσπρου. Έτσι, η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη πρόσθεσε ένα ακόμη κύπελλο στην τροπαιοθήκη της.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε άριστες συνθήκες, με αρκετό κόσμο στις κερκίδες. Ο Ηρακλής μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Χρήστου, όμως η άμυνα και ο τερματοφύλακας του Αλμωπού κράτησαν το μηδέν. Μετά το στείρο πρώτο ημίχρονο, ο Αλμωπός ανέβηκε (προσέχοντας πάντα την άμυνά του), κι αφού μεσολάβησε μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ηρακλή Άσπρου στο 55', το σκορ άνοιξε σε μια αντεπίθεση της ομάδας της Αριδαίας.

Μετά από σέντρα του Μιχαηλίδη από αριστερά, ο Τσακαλίδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας κι έγραψε με όμορφο τρόπο το 1-0 στο 68ο λεπτό του τελικού. 

Σε έναν ''σφιχτό'' τελικό σίγουρα μετράει το ποιος θα σκοράρει πρώτος, και από τη στιγμή που αυτό το πέτυχε η ομάδα της Αλμωπίας, πήρε το αναμφισβήτητο πάνω χέρι στον αγώνα. Στα λεπτά που απέμειναν, δεν σημειώθηκε κάποια αξιομνημόνευτη ευκαιρία, κι έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε παίκτες, προπονητές, διοίκηση και κόσμο του Αλμωπού Αριδαίας να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του 3ου Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας στην ιστορία της ομάδας.

Άριστη η διαιτησία του Κώστα Σιδηρόπουλου, και των βοηθών Κεσίσογλου και Αργυρού.


Οι συνθέσεις:

Αλμωπός Αριδαίας: Χρήστου, Ηλιάδης, Αθανασιάδης (46΄Θ.Ελευθεριάδης), Αλεξάντροφ, Μπογδάνης, Μιχαηλίδης, Τσιτλακίδης (80΄Γ. Ελευθεριάδης), Παπαγεωργίου, Ταουσάνης, Τσακαλίδης, Παπαδόπουλος (32΄Μητιτενίδης)

Ηρακλής Άσπρου: Παπαδόπουλος, Ρήσιου, Πληκαδίτης, Ορφανίδης, Ρέης, Ελευθεριάδης, Αποστολούδας, Ρέντζιας (88΄Μουρατίδης), Παλάνης, Πλατάκης, Δημητριάδης


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *