Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Τα guest που αγαπήσαμε στις ελληνικές σειρές (vid)

Μπορεί να βαράμε -ακόμη- προσοχή στο Σμήναρχο Κάκκαλο. Να θέλουμε σαν τρελοί στην παρέα μας έναν Λάζαρο (in a relationship with Mitsos). Να συμπάσχουμε με το Θοδωρή κάθε φορά που η Δήμητρα θέλει να γίνει να μάνα.






Παρόλα αυτά, πρέπει να παραδεχτούμε ότι κάποια επεισόδια των συγκεκριμένων όπως και άλλων τηλεοπτικών σειρών μας χάρισαν ώρες απύθμενου γέλιου χάρη στα guest και όχι τους πρωταγωνιστές τους.



Μην παίρνεις αμυντική θέση ακόμα δεν ξεκινήσαμε. Δεν σκοπεύουμε να τα βάλουμε με τους θρύλους της ελληνικής τηλεόρασης ή να υποτιμήσουμε την -ομολογουμένως ανεκτίμητη- αξία τους (επικίνδυνες ημέρες άλλωστε για τέτοιες λέξεις). Τους έχουμε τιμήσει δεόντως άλλωστε ως Serious Men (και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε).

Ε, ήγγικεν η ώρα να απονείμουμε τα εύσημα και στους χαρακτήρες που μας έκαναν να πατήσουμε repeat στις σκηνές τους ξανά και ξανά.


Ο ποιος-είναι-αυτός-ρε-παιδιά (Άκρως Οικογενειακόν)

Ο τύπος που εμφανίστηκε εν μία νυκτί υποδυόμενος το φίλο του Άρη που την «πέφτει» στη Μαργαρίτα ξεπατικώνοντας χορευτικές φιγούρες από τον Gene Tonic.






Ο ψηλός αστυφύλακας (Απαράδεκτοι)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, πεινάει. Πεινάει πολύ. Ούτε στο Πενήντα Πενήντα τέτοια πείνα.






Ο κουλτουριάρης (Απαράδεκτοι)

Όταν ο Κωνσταντίνος Τζούμας συνάντησε τους Απαράδεκτους μαθήσεως.






Ο Νάσος Κούρκουλος της Χέλεν (Κωνσταντίνου και Ελένης)

Όχι όχι παρξήγησις. Ο Άρτο Απαρτιάν δεν μοιάζει με τον Κούρκουλο. Σιγά μην έμοιαζε σε αυτόν τον άσχημο.






Ο Νίνο Πο*τσο (Κωνσταντίνου και Ελένης)

«Το Νίνο το πιασα, το άλλο...». Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είναι ένας ευαίσθητος Νονός.






Ο -απαλλοτριωμένος- Φάνηηηηης (Δύο Ξένοι)

Παρένθεση: Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, η Νινέτα είναι πρωταγωνίστρια γι αυτό και δεν αναφέρεται ως guest. Επίσης, είναι και φίλη του Γιάνη Βαρουφάκη.

Στα δικά μας τώρα: Η Τζόυς Ευείδη είναι μία πονεμένη aka σπουδαγμένη και γραμματιζούμενη που έπεσε στον έρωτα του Φάνη. Του άντρα που μαζί με τη Νινέτα έγινε ο πιο γνωστός άγνωστος χαρακτήρας στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.





Ο Πάνος Κιάμος του Πρωινού Χαμόγελου (Δύο Ξένοι)

Ουδεμία σχέση με τον Πάνο Κιάμο της Βουλιαγμένης.

Στο οξύμωρο της υπόθεσης: Ο Πάνος, είναι ένα παιδί συνεσταλμένο που τραγουδάει Σεφέρη ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Η ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΟΘΕΤΗ επειδή δεν τραγουδάει εμπορικά κομμάτια. Επαναλαμβάνω: Τον χλευάζει η Άννα Μαρία Λογοθέτη. Η Άννα-Μαρία-δεν μεταδίδω άλλο.





Η παρουσιάστρια του «Χαμένοι στην Πόλη» (Δύο Ξένοι)

Σοφία Φιλιππίδου μας μαθαίνει τηλεόραση και φιλανθρωπία.





Ο Χάρης που δεν θέλει τη μάνα αλλά την κόρη (Dolce Vita)

Η καλύτερη ερμηνεία του Christoforos-Papakaliatis-σκηνοθέτη-του-J.K.Simmons.

Παρένθεση-διαπίστωση: Το Dolce Vita θα μπορούσε να αποτελεί σημείο αναφοράς του Χριστόφορου στη συγγραφή σεναρίων. Θα σκέφτηκε: «Γιατί ο Αντωνάκης να πηγαίνει και με μάνα και με κόρη; Και εγώ μπορώ». Ούτε η Άννα Δρούζα δεν το πίστεψε τόσο αυτό το «μπορώ».






Ο Μπιτζιμπιτζίδης που -τελικά- ζει (Της Ελλάδος τα παιδιά)

Απορία: Το ανέκδοτο με τον Μπιτζίδη (που τον ξέρει ο Πάππας,κτλ κτλ) είναι επηρεασμένο από το χαρακτήρα Κώστα Τσάκωνα; Γιατί αν όχι, κακώς.






Ο σκηνοθέτης-σεναριογράφος-ηθοποιός-πορνοστάρ-Λιβανέζος (Είσαι το ταίρι μου)

Ο Τόνι Άντονι έχει πολλά ταλέντα. Δεν φαντάζεσαι πόσα.





Ο ανυπέρβλητος, ο ένας και μοναδικός Τσιριγκούλης (Είσαι το Ταίρι μου)

Ερωτικός Κώστας Κόκλας. Μάλλον φταίει που έβαψε το μαλλί και έβγαλε «αυτό το σαγρέ. Αυτό το σαν-της-Αννέτας-αλλά-στο-πιο-ξέφωτο».





Ο έμεινα-Παυλόπουλος-του-1991 (Εκμέκ Παγωτό)

Ο τύπος που στο ένα και μοναδικό του guest στην ελληνική τηλεόραση είχε λίγη περισσότερη κίνηση από τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.






Πηγή: oneman.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *