Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Νέο κλείδωμα για συσκευές Android (pics)

Η Google ξεκίνησε την κυκλοφορία ενός νέου mode έξυπνου κλειδώματος της Android συσκευής σας. Πλέον η συσκευή, όταν θα ανιχνεύει κίνηση θα μένει ξεκλείδωτη. Για παράδειγμα, όταν
την κρατάτε στο χέρι σας, ή όταν την έχετε στην τσέπη η στην τσάντα σας και περπατάτε. Όταν δεν ανιχνεύεται πλέον κίνηση, αν για παράδειγμα την τοποθετήσετε πάνω στο γραφείο σας, την επόμενη φορά που θα τη χρησιμοποιήσετε, θα σας ζητήσει τον κωδικό σας.

Το "On-body detection" συστημα μπορει να ενεργοποιηθεί από το Smart Lock τομέα των Ρυθμίσεων σας. Αν και χρειάζεται έκδοση Lollipop, χρηστές με custom ROMs θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χαρακτηριστικό, αρκεί να τρέχουν την έκδοση 7.0.97 και μεταγενέστερη, των Google Play Services.

Να επισημάνουμε όμως πως η χρήση αυτού του κλειδώματος θέλει προσοχή, καθώς αν κάποιος σας κλέψει το κινητό από την τσάντα ή την τσέπη σας, δε θα βρει μια κλειδωμένη συσκευή και θα έχει απεριόριστη πρόσβαση στο κινητό σας.








unboxholics.com



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *