Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας με θέμα τη λειτουργία του αναψυκτηρίου των Λουτρών

Σας καλούμε να έρθετε την 26η Μαρτίου 2015, ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, στην έκτακτη και κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, για να συζητήσουμε και να πάρουμε απόφαση στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

  • Αίτηση της Κοινοπραξίας ΛΕΠΙΤΚΟΣ Θ., ΚΩΤΣΟΣ Γ., ΛΙΟΥΓΑΣ Δ. , για χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στο χώρο των Λουτρών Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας. 

Η συνεδρίαση είναι κατεπείγουσα για να μπορέσει να λειτουργήσει το αναψυκτήριο Λουτρών Λουτρακίου, λόγω της τουριστικής περιοχής και της εξυπηρέτησης των επισκεπτών. 




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *