Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

ΕΚΑΣΚΕΜ Κορασίδων: Φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο Πανεδεσσαϊκός (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μεγάλος νικητής στο ντέρμπι του πρωταθλήματος των κορασίδων αναδείχτηκε ο Πανεδεσσαϊκός απέναντι στον Σ.Φ.Κ. Πιερικό – Αρχέλαο.

Ο Πανεδεσσαϊκός  παρατάχθηκε αποφασισμένος για την νίκη από την αρχή του ματς δείχνοντας τρομερή διάθεση στην άμυνα και ενέργεια στην επίθεση.

Το ντέρμπι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού που βρέθηκε μαζικά στο ΔΑΚ της Έδεσσας για να στηρίξει την προσπάθεια των κοριτσιών προς την κορυφή.

Η εκπληκτική αμυντική λειτουργία των κορασίδων του Πανεδεσσαϊκού είχε σαν αποτέλεσμα να κρατήσει μακριά από το καλάθι του τις αντίστοιχες του Πιερικού που έδειχναν αδυναμία στην αντιμετώπιση της πιεστικής προσωπικής άμυνας με φυσικό επακόλουθο τα πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και την δυνατότητα για πολλά κλεψίματα που απέφεραν εύκολους πόντους για τους γηπεδούχους. Η διαφορά υπέρ του γηπεδούχου έφτασε μέχρι τους 19 πόντους περίπου 5 λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης. 

Η νίκη αυτή έφερε την ομάδα του Πανεδεσσαϊκού στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της τελικής φάσης των κορασίδων και ουσιαστικά περισσότερο από ποτέ άλλοτε κοντά στην κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Το πρωτάθλημα συνεχίζεται το ερχόμενο Σάββατο 14/3 με την τελευταία αγωνιστική του. Ο πρωτοπόρος Πανεδεσσαϊκός  ταξιδεύει στην Κατερίνη όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Δεκάλεπτα:1ο(09-05), 2ο(18-11)27-16 ημίχρονο, 3ο(16-13)43-29, 4ο(08-08)51-37 τελικό.

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης Γ.): Βαμβακίδου Ε, Ιωαννίδου Κ. 19 ( 1β), Μποζίνη Χ. 7 (3β), Παζάρκα. Ε. 3 (1β), Σιάντη Ε. 3 (1β), Λυμπάρη Α., Σιβένα Κ. 13 (1τρ), Πάχου Π., Καρτσαμάρη Ν. 6, Μπουτκάρη Ε., Κύκου Α., Μπαρουτσή Μ.














































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *