Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας

Σας καλούμε να έρθετε την 17η Μαρτίου 2015, ημέρα Τρίτη και ώρα 2:00΄ μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, στην Τακτική Συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/2010, για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ1ο ΘΕΜΑ: 

Γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για το Σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δήμου Αλμωπίας. 


2ο ΘΕΜΑ: 

Γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για το Σχέδιο Κανονισμού Λειτουργίας Δημοτικών Κοιμητηρίων Δήμου Αλμωπίας. 


3ο ΘΕΜΑ: 

Γνωμοδότηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για το Σχέδιο Κανονισμού Καθαριότητας Δήμου Αλμωπίας. 


4ο ΘΕΜΑ: 

Αίτηση του κ. Πεχλιβανίδη Ελευθερίου του Νικολάου, για χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Πολυκάρπης. 


5ο ΘΕΜΑ: 

Αίτηση της κ. Καρασαββίδου Βασιλικής του Παύλου, για χορήγηση νέας προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στο χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρίας Σφαγεία Αλμωπίας, λόγω λήξης της προηγούμενης. 


6ο ΘΕΜΑ: 

Αίτηση του κ. Κωτσίδη Θωμά του Γεωργίου, για χορήγηση νέας προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Εξαπλατάνου, πλησίον του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου, λόγω λήξης της προηγούμενης και προσθήκης επιπλέον δραστηριότητας. 


7ο ΘΕΜΑ: 

Αίτηση του κ. Τσαμπούλη Χρήστου του Κωνσταντίνου, για χορήγηση νέας προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αρχαγγέλου, λόγω λήξης της προηγούμενης. 

Δήμος Αλμωπίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *