Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Videos 360 μοιρών για το YouTube

Σύμφωνα με το Gizmodo, το YouTube είναι έτοιμο να υποστηρίξει uploads από κάμερες 360 μοιρών μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

Κάμερες όπως η Theta της Ricoh ή η PixPro SP360 της Kodak, έχουν δυνατότητα καταγραφής 360 μοιρών, αλλά οι τεχνικοί περιορισμοί που θα ισχύουν για το YouTube δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Σίγουρα θα χρειαστεί επίσης ένας τρόπος περιήγησης σε αυτού του είδους τα videos. 

Το μεγάλο μέγεθος των αρχείων φαίνεται να μην απασχολεί το YouTube. Μελλοντικά μπορεί να δούμε και videos από VR τεχνολογίες, όπως τα Oculus, να ανεβαίνουν στο YouTube.unboxholics.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *