Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Έρευνα σε βάρος του τέως διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Έδεσσας για ξέπλυμα ''βρόμικου'' χρήματος

Έρευνα για ξέπλυμα «βρόμικου» χρήματος και παράνομες συναλλαγές με εταιρίες προμήθειας ιατρικών υλικών διενεργείται από τις εισαγγελικές αρχές σε βάρος του τέως διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας ο οποίος έχει ήδη τεθεί σε αργία. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι την καταγγελία σε βάρος του γιατρού έκανε η πρώην σύζυγός του η οποία έχει προσκομίσει στις διωκτικές αρχές και κάποιες χειρόγραφες σημειώσεις. Μετά από έρευνα που έκανε το ΣΔΟΕ διαπιστώθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του γιατρού καταθέσεις ύψους 900.000 ευρώ που χαρακτηρίζονται ως άγνωστης προέλευσης ενώ διαπιστώθηκαν και συναλλαγές ακινήτων μέσω off shore εταιρειών με έδρα την Κύπρο στις οποίες συμμετείχαν συγγενικά του πρόσωπα. Μάλιστα ένα απ' τα ακίνητα φέρεται να εκμισθώθηκε στη νοσοκόμα - σύντροφο του γιατρού η οποία φαίνεται ως αντιπρόεδρος ξενοδοχειακής και εμπορικής ανώνυμης εταιρεία. 

Η δικογραφία και το πόρισμα διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Έδεσσας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *