Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Θα σας ενδιέφεραν σπουδές στην Ανταρκτική; Τα πιο παράξενα μέρη για να σπουδάσετε!

Θέλετε να σπουδάσετε στο εξωτερικό και ταυτόχρονα να κάνετε τη διαφορά, ζώντας σε μία χώρα με εντελώς διαφορετική κουλτούρα; Τότε οι προτάσεις σπουδών που ακολουθούν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Από την παγωμένη Ανταρκτική μέχρι το μακρινό Νεπάλ στα βάθη της Ασίας, ακολουθούν μερικά επιμορφωτικά προγράμματα πανεπιστημίων που πιθανότατα δεν γνωρίζατε καν ότι υπάρχουν.

Ανταρκτική

Προσφορά των: Antarctic University Expedition και American Universities International Programs

Αν ενδιαφέρεστε για ένα ταξίδι δύο εβδομάδων στην παγωμένη άκρη της Γης τότε μπορείτε να ακολουθήσετε το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Προσφέρεται κυρίως για φοιτητές σε τομείς περιβαλλοντολογίας, ιστορίας και τουρισμού. Εκτός αυτού, ποιος δεν θα ήθελε να δει από κοντά πιγκουίνους;


Κούβα

Προσφορά του: Academic Programs International

Μία μοναδική ευκαιρία να μελετήσετε από κοντά την ιστορία την κουλτούρα και τον κινηματογράφο της Κούβας. Το πρόγραμμα ισχύει και για Αμερικανούς φοιτητές, για τους οποίους αποτελεί μοναδική ευκαιρία να δουν τη χώρα χωρίς προβλήματα.


Νεπάλ

Προσφορά του: SIT Study Abroad.

Μπορείτε να περάσετε το εξάμηνο σας εξερευνώντας τα βουνά και μελετώντας τα σπάνια είδη άγριας ζωής της χώρας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης και 6 εβδομάδες φιλοξενίας του φοιτητή από οικογένεια στο Νεπάλ για να μελετήσει την κουλτούρα της χώρας.


Σιβηρία

Προσφορά του: SARS (The School of Russian and Asian Studies) σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο γλωσσολογίας του Irkutsk

Αν θέλετε να εξερευνήσετε τη Σιβηρία εκ του ασφαλούς και χωρίς να νιώθετε εντελώς απομονωμένοι, τότε αυτό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι ευκαιρία ζωής.


Παταγονία

Προσφορά του: Patagonia Study Abroad

Δίνει την ευκαιρία στους φοιτητές να εξερευνήσουν την Παταγονία και τα φυσικά της τοπία με καγιάκ


Περού

Προσφορά του: The School For Field Studies

Κυρίως για φοιτητές αρχαιολογίας, βιολογίας και περιβαλλοντολογίας, δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα τροπικά δάση του Περού, εκεί όπου κάποτε άκμαζε ο πολιτισμός των Ινκας.


Κένυα

Προσφορά του: The School For Field Studies

Απευθύνεται πάλι σε φοιτητές οικολογίας, βιολογίας αλλά και λαογραφίας. Μέσα σε ένα εξάμηνο οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να μελετήσουν την κουλτούρα των Μασάι, αλλά και τις ιδιαιτερότητες του τοπίου και των σπάνιων ζώων της χώρας.


Τερκς και Κέικος

Προσφορά του: The School For Field Studies

Ελεύθερη κατάδυση, ή με μπουκάλες για φοιτητές βιολογίας που θέλουν να μελετήσουν το σπάνιο υποβρύχιο οικοσύστημα των βρετανικών τροπικών νήσων.


























Πηγή: iefimerida.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *