Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Σήμερα η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ

Σήμερα, Παρασκευή 6 Μαρτίου θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ στους δικαιούχους του 2013-2014 που δεν τα έχουν πάρει.

Συγκεκριμένα θα το Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών θα καταβληθεί σε συνολικά 36.383 δικαιούχους. Από αυτούς οι 33.347 είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2014 και 3.036 είχαν υποβάλει τροποποιητική αίτηση για το έτος 2013.

Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 23.051.939 ευρώ.

Επίσης, έως τις 8 Απριλίου θα καταβληθεί η πρώτη δόση των οικογενειακών επιδομάτων για το 2015, που αφορά πάνω από 700. δικαιούχους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την πορεία της αίτησής τους, μέσα από την ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων Α21», που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Οργανισμού oga.gr.



Πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *