Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ενημερωτική εκδήλωση για τη νέα Κ.Α.Π. στη Σκύδρα

Ο Δήμος Σκύδρας και η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Πέλλας, στο πλαίσιο της συμβολής τους στην ολοκληρωμένη πληροφόρηση των αγροτών μας πάνω στις νέες αλλαγές που επιφέρει η εφαρμοζόμενη από φέτος Κοινή Αγροτική Πολιτική (Κ.Α.Π.) 2014 – 20, διοργανώνουν αντίστοιχη ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας, την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 κι ώρα 7 μ.μ.

Εισηγητές θα είναι οι γεωπόνοι της Π.Ε. Πέλλας κ. κ.: Συμεών Μαρνασίδης και Σταύρος Καραβίτης.

Προσκαλούμε, λοιπόν, τους αγρότες μας, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο, να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Πληροφορίες: Ελένη Ευαγγελίδου 2381351882 και Δημήτρης Αλεξανδρίδης 2381351802.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *