Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Εκλογές στον Μ.Σ. Εξαπλατάνου ''Μενέλαος Λουντέμης''

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης" σας γνωστοποιεί ότι οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα γίνουν την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 στο παλιό δημαρχείο Εξαπλατάνου από τις 5 μ.μ. εώς τις 8 μ.μ.


Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα παλαιά μέλη που θα έχουν ταχτοποιήσει τις ετήσιες συνδρομές τους μέχρι τις 26 Μαρτίου 2015 και όσα νέα μέλη θα έχουν εγγραφεί μέχρι τις 26 Μαρτίου 2015. Επίσης, δικαίωμα υποψήφιου για το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θα έχουν όσα μέλη δηλώσουν υποψηφιότητα εώς τις 26 Μαρτίου 2015.


Η Γενική Συνέλευση θα έχει τα εξής θέματα: 


1. Οικονομικός ισολογισμός 2013- 1015
2. Εκλογές Δ.Σ. 


Τα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται πάνω από το αγροτικό ιατρείο του Εξαπλατάνου θα είναι ανοιχτά κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 2μ.μ. μέχρι τις 5 μ.μ. εώς τις εκλογές.


Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6937276994 και 6974028921



Ακολουθήστε μας στο facebook: ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ" ή στην ιστοσελίδα: http://www.menelaoslountemis.gr/

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *