Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Ανακοίνωση της Sony για Lollipop - Ποια smartphones θα πάρουν την αναβάθμιση

Απογοητευτικά είναι τα νέα για αρκετούς χρήστες smartphone της Sony. Σύμφωνα με απάντηση της εταιρίας σε χρήστες στο Twitter, οι μόνες συσκευές που θα πάρουν την αναβάθμιση σε Android 5.0 Lollipop θα είναι οι ναυαρχίδες της εταιρίας, δηλαδή όλη η σειρά Xperia Z. 

Η απάντηση που επαναλαμβάνεται στις ερωτήσεις χρηστών είναι “Γεια. Μπορούμε να σας πούμε πως το Android 5.0 Lollipop update θα κυκλοφορήσει για ολόκληρη της σειρά Xperia Z μόνο, ζητάμε συγγνώμη”. Αυτό σημαίνει πως κάτοχοι Xperia C3, E1, E3, M2, M2 Aqua, T2 Ultra, T3 και άλλοι, δε θα πάρουν την αναβάθμιση.





unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *