Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Απίστευτο κόλπο: Κοιμίζει το γιο του σε λιγότερο από ένα λεπτό! (BINTEO)

Όσοι έχετε παιδιά, γνωρίζετε καλά ότι είναι δύσκολο να κοιμηθούν εύκολα. Ώρες ολόκληρες γονείς προσπαθούν να τα βάλουν για ύπνο, αλλά όχι αυτός εδώ ο πατέρας.

Ο λόγος για τον Nathan Dailo από το Σίδνεϊ, που έχει βρει το απόλυτο κόλπο για να κοιμίσει το μόλις 3 μηνών γιο του.

Το βίντεο, διάρκειας 42 δευτερολέπτων δείχνει πως τον κοιμίζει σε χρόνο dt, χρησιμοποιώντας απλά ένα χαρτομάντιλο.

Ο Nathan έγραψε κάτω από το βίντεο "Είμαι σίγουρος πως κάθε γονιός προσπαθεί να δοκιμάσει διάφορα πράγματα προκειμένου να κοιμίσει το παιδί του. Δείτε πως η γυναίκα μου και εγώ τα καταφέραμε με το γιο μας, σε λιγότερο από 42 δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας μόνο ένα κομμάτι λεπτού χαρτιού".

Μάλιστα, ως φαίνεται το κόλπο πιάνει και σε άλλους γονείς που το δοκίμασαν. Ένας χρήστης σχολιάζει κάτω από το βίντεο: Έπιασε και σε μένα. "Το έχω κοιμίσει ήδη 5 φορές με αυτόν τον τρόπο!".




dailymail.co.uk

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *