Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας

Σας προσκαλούμε να έλθετε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στις 15 Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00΄ (7.00 μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :


ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ


Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο 


1ο : Καθορισμός αρδευτικής περιόδου, έτους 2015, τομέων άρδευσης, αριθμού υδρονομέων ανά τομέα και διάρκεια απασχόλησης. 


2ο : Έγκριση του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας, έτους 2015. 


3ο : Ανανέωση ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης ακινήτου (Δημοτικής Αίθουσας του ισογείου πρώην δημοτικού καταστήματος στην Όρμα) 


4ο : Διαγραφή λανθασμένης οφειλής προστίμου 


5ο : 13η γενική αναμόρφωση προϋπολογισμού, οικ. έτους 2015 


6ο : Έγκριση πίστωσης μετακίνησης 1) Δημάρχου (κ. Μπίνου Δημητρίου) και 2) Αντιδημάρχου (κ. Κετικίδη Ιωάννη) 


7ο: Αναστολή ισχύος της άδειας των πωλητών λαϊκών αγορών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου Αλμωπίας, λόγω μη καταβολής ημερήσιου τέλους 


8ο: Λήψη απόφασης οριστικής ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου 


9ο : Αντικατάσταση τακτικού μέλους Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών, εκποίησης, εκμίσθωσης και μίσθωσης ακινήτων ή κινητών πραγμάτων του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2015, λόγω παραίτησης. 


10ο : Ορισμός μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Εκκαθάρισης των Αρχείων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ΠΔ480/1985, περί εκκαθάρισης των αρχείων των ΟΤΑ και των Ιδρυμάτων, ΝΠΔΔ και Συνδέσμων αυτών. 


11ο : Ορισμός μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Εκκαθάρισης των Αρχείων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών & Προγραμματισμού του Δήμου Αλμωπίας, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ΠΔ 480/1985, περί εκκαθάρισης των αρχείων των ΟΤΑ και των Ιδρυμάτων, ΝΠΔΔ και Συνδέσμων αυτών. 


12ο : Έγκριση ίδρυσης και λειτουργίας Κοινωνικού Φροντιστηρίου. Κανονισμός Λειτουργίας. 


13ο : Συγκρότηση Διοικούσας Επιτροπής Κοινωνικού Φροντιστηρίου βάσει Κανονισμού Λειτουργίας. 


14ο : Παραχώρηση χρήσης αιθουσών για την λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλμωπίας (αρίθ. 10/2015 Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας) 


15ο : Παραχώρηση χρήσης αίθουσας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας για τη στέγαση του αθλητικού πολιτιστικού σωματείου «Ο ΥΠΕΡΙΩΝ» 


16ο : Ανανέωση σύμβασης Δήμου Αλμωπίας με το Σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (ΑΗΗΕ), Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε. 


Δήμος Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *