Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Χιονισμένο Πάσχα στα χιονοδρομικά κέντρα της Μακεδονίας - Εκτός λειτουργίας το Καϊμακτσαλάν

Χειμωνιάτικος είναι ο καιρός στα χιονοδρομικά κέντρα της Κεντρικής και της Δυτικής Μακεδονίας, με θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, χιονοπτώσεις και ομίχλες κατά τόπους λίγες ημέρες πριν το Πάσχα.

Το χιόνι φτάνει τα 40 εκατοστά στη βάση και 70-80 εκατοστά στην κορυφή, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών, 10 εκατοστά στο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν και 4 εκατοστά στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού.

Ισχυροί ΒΑ άνεμοι πνέουν στο Καϊμακτσαλάν, που βρίσκεται σε αναστολή λειτουργίας, ενώ οι δρόμοι προς το χιονοδρομικό είναι κλειστοί από τα ανεμοσούρια.

Αλυσίδες απαιτούνται για τα τελευταία 8 χλμ προς το χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγαδιών, τα τελευταία 8 χλμ προς το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού ενώ ιδιαίτερη προσοχή θέλει ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, καθώς υπάρχει παγετός σε ορισμένα σημεία.

Οι αλυσίδες είναι απαραίτητες, καθώς αναμένονται νέες χιονοπτώσεις.




ΑΠΕ-ΜΠΕ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *