Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απέκτησε Twitter

Αδιαμφισβήτητα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι ένα από τα πιο καλά οργανωμένα τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας και λειτουργεί σε έναν τομέα στον οποίο έχει επιφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα. Προλήψεις αυτοκτονιών, δίωξη ηλεκτρονικού bullying, συλλήψεις παιδόφιλων και ενημέρωση γονέων για τους κινδύνους του Internet χωρίς υπερβολές και καταστροφολογία, είναι μερικές μόνο από τις ενέργειες που έχει να παρουσιάσει. 

Η δημοφιλής πλατφόρμα Cyberkids έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία τόσο από τα παιδιά, όσο και από τους γονείς χάρη στην ουσιώδη πληροφόρηση που τους προσφέρει. Τώρα, κάνει το επόμενο βήμα στην ενημέρωση και δημιούργησε λογαριασμό στο Twitter, από όπου μπορούν οι ακόλουθοι να μαθαίνουν όλα τα νεότερα για τους κινδύνους του Internet, όπως malware, απάτες κλπ, θα μπορούν όμως να έχουν και μια άμεση επικοινωνία με το τμήμα σε περίπτωση ανάγκης. 

Να θυμίσουμε πως για καταγγελίες, μπορείτε να καλείτε δωρεάν το 11188, ενώ υπάρχει και εφαρμογή για Android, iOS και Windows Phone.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *