Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Προσεχώς...Γ' Εθνική! Αγκαλιά με την άνοδο ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

Νέα νίκη, αυτή τη φορά με επιβλητική εμφάνιση, για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης. Οι μελανέρυθροι επικράτησαν άνετα του  Π.Ο. Μουδανιών με 3-0 εντός έδρας, και τώρα
χρειάζονται μόλις έναν βαθμό για να επικυρώσουν την επιστροφή της ομάδας στην Γ' Εθνική Κατηγορία.


Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος από πλευράς γηπεδούχων. Με δυνατό ξεκίνημα και δύο δοκάρια στο πρώτο δεκάλεπτο, ο πρίγκηπας του κάμπου ευτύχησε να προηγηθεί στο 22' με πέναλτι του Νήρλα. Η συνεχής πίεση απέφερε καρπούς, καθώς στο 36' ο Σιδηρόπουλος έγραψε το 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Απόλλων συνέχισε να απειλεί την εστία των Μουδανιών και στο 54' ο Κίτσας διαμόρφωσε με όμορφο τρόπο το τελικό 3-0.


Μετά τη νίκη του Κιλκισιακού επί της Ειρηνούπολης με 4-2, η ομάδα της Πέλλας χρειάζεται έναν βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Κιλκίς την ερχόμενη Κυριακή 24/5.



Η Βαθμολογία

Απόλλων Κρ. Βρύσης  12

Κιλκισιακός   7

Π.Ο. Μουδανιών   4

Ειρηνούπολη   0




ialmopia.gr

photo: facebook

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *