Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Διαθέσιμη παγκοσμίως η δυνατότητα video κλήσεων μέσω Messenger (vid)

Το Facebook ανακοίνωσε την δυνατότητα video κλήσεων μέσω του Messenger τον Απρίλιο που μας πέρασε. Πλέον το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό αρχίζει να γίνεται διαθέσιμο σχεδόν σε όλες
τις χώρες του πλανήτη, αν και θα υπάρξουν κάποιες χώρες στις οποίες θα καθυστερήσει με σκοπό να βελτιωθεί η ποιότητα στα video των κλήσεων. 

Μέχρι τώρα 18 χώρες είχαν την δυνατότητα video κλήσεων, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι το κοινωνικό δίκτυο δίνει μεγάλη έμφαση στο Messenger, αφού συνεχώς ανακοινώνονται νέες ιδέες και χαρακτηριστικά για την εν λόγω εφαρμογή. Επιπλέον να αναφέρουμε πως η δυνατότητα των video κλήσεων είναι ήδη διαθέσιμη στην χώρα μας για Android και iOS, ενώ εσείς μπορείτε να δείτε πως λειτουργεί στο παρακάτω video.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *