Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Άποψη: Αυτοαναιρείται ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος

Φαίνεται πως για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος αυτοαναιρείται, διότι σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ήρθε αναμόρφωση προϋπολογισμού, σύμφωνα με τη οποία μεταφέρονται χρήματα από τους κωδικούς για τον Συμπαραστάτη του Δημότη και για τον Γενικό γραμματέα σε άλλους κωδικούς. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι για φέτος δεν πρόκειται ούτε να εκλεγεί συμπαραστάτης ούτε και να προσληφθεί γενικός γραμματέας.

Ο κύριος Μπίνος ήταν αυτός, μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κύριο Σίμο Σωτηριάδη, που έλεγαν πως θα γίνουν προσπάθειες ώστε να εξευρεθεί το πρόσωπο αυτό που θα βοηθήσει τον Δήμο Αλμωπίας και ότι από την πρώτη στιγμή πρόθεση τους είναι να εκλέξουν συμπαραστάτη. Τότε κύριε Μπίνο αφού είχατε πρόθεση να εκλέξετε όπως έχετε δηλώσει κατά καιρούς στο Δημοτικό Συμβούλιο, γιατί μεταφέρατε τα χρήματα από αυτό τον κωδικό; Άρα άλλα λέτε στο μικρόφωνο και άλλες είναι οι προθέσεις σας. 

Βεβαίως ο κύριος Μπίνος βρίσκει και τα κάνει, καθώς υπάρχει μια αντιπολίτευση κοιμώμενη τον ύπνο του δικαίου χωρίς να παίρνει χαμπάρι τίποτα. Ακόμη εντύπωση έχει προκαλέσει στους γνωρίζοντες το γεγονός, ότι την ίδια τακτική έχει κάνει και με τον γενικό γραμματέα του Δήμου που δεν πρόκειται να προσληφθεί φέτος. Η θέση αυτή είναι πολύ σημαντική μας και ο Γ.Γ. αποτελεί τον διοικητικό Δήμαρχο, ασχολείται και επιλύει όλα τα ζητήματα που προκύπτουν καθώς και δίνει την δυνατότητα στον εκάστοτε Δήμαρχο να κάνει την πολιτική του και να ασχολείται με το που και πως θα βρεθούν οι πόροι για την ανάπτυξη του Δήμου του. 

Τέλος εντύπωση προκάλεσε ότι στην αναμόρφωση έμειναν τα χρήματα που χρειάζονται για τον δημοσιογράφο και μάλλον ο Δήμαρχος έχει καταλήξει στην επιλογή που θα κάνει και σχετίζεται άμεσα το πολιτικό φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σε αυτόν αλλά και δημοσιογράφους-φωτορεπόρτερ που τον στηρίζουν και τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα.




Πηγή: meapopsi.gr

2 comments:

  1. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩ ΠΟΤΑΜΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ. ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΟΛΟ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ. ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΣΤΟ INTERNET.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ήθελα πολύ να δω τι θα γίνει όταν ΔΕΝ θα επανεκλεγεί ο Μπίνος σε 4 χρόνια... Θα βάλει τα ρούχα του αλλιώς ο κύριος δημοσιογράφος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *