Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Έναστροι ουρανοί κερδίζουν τις εντυπώσεις (pics)

Στις 25 Απριλίου κάθε χρόνο γιορτάζεται η παγκόσμια Ημέρα της Αστρονομίας που θεσπίστηκε το 1973 από τον Doug Berger που οραματίστηκε πόλεις γεμάτες τηλεσκόπια για να μπορούν οι κάτοικοι να θαυμάζουν την ομορφιά των αστεριών στον νυχτερινό ουρανό.
Από τότε μέχρι σήμερα η τεχνολογία εξελίχθηκε και πέρα από την τηλεσκοπική παρατήρηση, οι φωτογράφοι σε διάφορα σημεία του κόσμου στήνουν τα τρίποδά τους και απαθανατίζουν μαγικές εικόνες τη νύχτα έτσι όπως δεν τις έχετε ξαναδεί. Στη θάλασσα ή στο βουνό, μια πλημμύρα χρωμάτων κάνει την εμφάνισή της στον ουρανό και μαγεύει με τους σχηματισμούς και τις λάμψεις…








perierga.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *