Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Εκδήλωση παρουσίασης προγραμμάτων από το Εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας

Το ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑ.Λ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ διοργανώνει παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων (Αγωγής Σταδιοδρομίας, Ειδική θεματική δραστηριότητα,
Δραστηριότητες Εργαστηριακού Κέντρου) την Τρίτη 12/05/2015 και ώρα 19:30 στο χώρο της αίθουσας πολυμέσων του Σχολείου.


Πρόγραμμα παρουσίασης

  • Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας που υλοποιήθηκε στην Σχολική μονάδα, θα γίνει παρουσίαση από μαθητές της Β τάξης του τμήματος Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό, εργασίας με θέμα: «Το Επάγγελμα του υπαλλήλου διοίκησης στον τουρισμό-προοπτικές απασχόλησης»
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί:
Δραγανούδη Αικατερίνη ΠΕ09 (εκπαιδευτικός που ανέλαβε το πρόγραμμα).

Λεπίτκας Δημοσθένης ΠΕ17.07
Καλτσάς Βασίλειος ΠΕ02 (εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν).



  • Στα πλαίσια του μαθήματος επιλογής της Γ τάξης ,Ειδική Θεματική Δραστηριότητα ,θα γίνει παρουσίαση από μαθητές της Γ’ τάξης της εργασίας με θέμα: «Κατασκευή ηλεκτρονικού παιχνιδιού ελέγχου γνώσεων για παιδιά δημοτικού»
Υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί:

Λεπίτκας Δημοσθένης ΠΕ17.07
Παρίσης Λεωνίδας ΠΕ17.03



Η είσοδος είναι ελεύθερη

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *