Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Έφτασε η ώρα της ανόδου για τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Το ταξίδι που ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι ο ΑΠΟΛΩΝΑΣ φτάνει στο τέλος του.

Την Κυριακή 31/5, στις 5 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης ο Απόλλωνας φτάνει στον σταθμό που θα του δώσει το εισιτήριο για την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, εφόσον κερδίσει την αδιάφορη βαθμολογικά γειτονική ομάδα της ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ.

Είχαμε πει από την πρώτη στιγμή ότι η άνοδος του Απόλλωνα δεν είναι υπόθεση μόνο της Κρύας Βρύσης αλλά ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της ποδοσφαιρικής ΠΕΛΛΑΣ. Γιατί ο νομός μας πρέπει να έχει τον εκπρόσωπο του στη νέα αγωνιστική περίοδο σ΄ ένα εθνικό πρωτάθλημα.

Καλούμε λοιπόν όλους τους φίλους της ΠΕΛΛΑΣ αλλά και της γειτονικής ΗΜΑΘΙΑΣ, να έρθουν την Κυριακή στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης πρώτα απ΄ όλα για να συμμετάσχουν και αυτοί στην γιορτή του ποδοσφαίρου και να βοηθήσουμε όλοι μαζί στην κατάκτηση την νίκης του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ! Μία νίκη που θα γιορταστεί όπως αρμόζει σε μία τόσο μεγάλη προσπάθεια ενός χρόνου !


Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας !

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ 1960

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *