Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Δευτέρα 13/7 τα Ζώδια!


Γενικά
Κόντρα σε όλα τα προγνωστικά... Καβάλα στο... αγωνιστικό σου παίρνεις τις απότομες στροφές τη μια μετά την άλλη! Παντού ακούγονται φωνές πανικού, γιαγιάδες και παππούδες σταυροκοπιούνται, άλλοι σε φασκελώνουν αλλά σιγά μην πτοηθείς. Ξέρεις ότι ένας μόνον τρόπος υπάρχει για να κερδίσεις την εύνοια του Ουρανού: Ανάποδα σε μονόδρομο με τσίτα τα γκάζια!

Ερωτικά
«Είμαι μια πονεμένη ψυχή, που αναζητά τον ήρωά της» σου λέει πάντα κάποιος/α που θέλει να σε εκμεταλλευτεί ή να σε χρησιμοποιήσει. Κι είναι βέβαια πολύ πιο ασφαλές να κάνεις τον ήρωα... περνώντας μια γριούλα απέναντι!




Γενικά
Ο Ουρανός σου στέλνει πεσκέσι μια ντουζίνα απροσάρμοστων κι άντε να συνεννοηθείς μαζί τους. Τα νεύρα σου φτάνουν στο... θεό και σκέφτεσαι να πάρεις των ομματιών σου και να φύγεις μακριά, μπας και γλιτώσεις αλλά εκεί σε περιμένουν χειρότερα. Σου έχω όμως μια καλύτερη ιδέα: Βάψε το μαλλί μπλου ελεκτρίκ, ξεκίνα κινέζικα, παράτα τη μαγειρική και πιάσε την κβαντομηχανική. Για να δούμε τελικά ποιος θα τρελάνει ποιόν.

Ερωτικά
Ο ένας σε θέλει αλλά δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το οιδιπόδειο του, η άλλη σε θέλει για να σου φορτώσει την Άρτα με τα Γιάννενα. Παντρεμένοι/ες, δίγαμοι... τρίγαμοι... κανένας άλλος προβληματικός παιδιά;




Γενικά
Η Ουράνια συνταγή για τα οικονομικά σου είναι... απλή: Από αλλού το περιμένεις κι από αλλού σου έρχεται κι αυτό βέβαια έχει διπλή ανάγνωση. Από τη μια πλευρά, προγράμματα συντρίβονται τα υποτιθέμενα φαβορί πάνε... άπατα και γενικά ό, τι κυνηγάς δεν σου βγαίνει. Από την άλλη όμως μπορεί να ευνοηθείς από απροσδόκητες εξελίξεις κι από τον πάτο να ανέβεις στον αφρό!

Ερωτικά
Η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά αλλά είναι ιδανική για ασκήσεις... υποκρισίας! Γεια σου χρυσό/η μου, ματς μουτς σταυρωτά... μέχρι εκεί. Μείνε στα τυπικά λοιπόν και απλά κάνε υπομονή μέχρι να τελειώσουν όλες αυτές οι πληκτικές συναθροίσεις.




Γενικά
Δεν σου έφτανε ο Άρης και ο Πλούτωνας, έχεις να κάνεις τώρα και με τις ιδιοτροπίες του Ουρανού: Άλλαξε το ένα, άλλαξε το άλλο, άλλαξε τα όλα... Μα που νομίζει πως απευθύνεται αυτός ο κύριος; Εσύ είσαι ένα... γλυκό και τρυφερό Καρκινάκι που ουδεμία σχέση έχεις με παλαβομάρες. Θέλοντας και μη πάντως, θα το πιείς κι αυτό το ποτήρι. Κυνισμός εναντίον συναισθήματος και να δούμε ποιος θα κερδίσει...

Ερωτικά
Σε έχουν περικυκλώσει οι ενοχές και η ανασφάλεια πως δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του ανθρώπου που αγαπάς. Από πάνω τρως και την κριτική... ε, ως πού θα πάει αυτή η βαλίτσα;




Γενικά
Μπορεί κάποιοι να μέμφονται την αφ' υψηλού στάση σου, είναι εκείνη ωστόσο που σε βοηθά να διατηρείς την ψυχραιμία σου έχοντας μια συνολική όσο και μοναδική εικόνα. Και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό σου δίνει ακόμη μια ευκαιρία για να ξεχωρίσεις, διατηρώντας φυσικά το απαράμιλλο στυλ σου: Σαν και μένα κανείς!

Ερωτικά
Αχ βαχ... Αφροδίτη! Πολύ με πίκρανες ζωή, μακριά θα φύγω ένα πρωί, θα ανέβω σ' ένα αεροπλάνο να δω τον κόσμο από κει πάνω...




Γενικά
«Ο πρίγκιπας και ο φτωχός»... Δύο αγόρια που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, από μια παραξενιά της τύχης αλλάζουν ρόλους και βιώνουν τον κόσμο από την καλή κι από την ανάποδη! Αυτό σε προστάζει ο Ουρανός και πολλαπλασιάζει την αμηχανία σου μπροστά στο απροσδόκητο. Λες να δικαιωθεί ο μπαγάσας;

Ερωτικά
Τα μαχαιροπήρουνα στοιχημένα, τα ποτήρια σε συμμετρικούς κύκλους τα πιάτα στη σειρά. Είμαστε εντάξει, μόλις ο άνθρωπος σου συμπληρώσει τα 101 τεστ προσωπικότητας, μπορείς να ξεκινήσεις!




Γενικά
Οι σχέσεις σου με τον Ουρανό δεν είναι δα και τόσο κακές κι αυτό είναι ένα καλό πρώτο βήμα για μια έντιμη συμφωνία μεταξύ σας. Κι από τη στιγμή που αυτός βάζει στο τραπέζι τις αλλαγές, δες πώς μπορούν να γίνουν με τις ελάχιστες δυνατές απώλειες. Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σου κι όσο είσαι πρόθυμος/η να τον περπατήσεις μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα.

Ερωτικά
Αερόπλανο θα πάρω... Εγώ φεύγω και σ' αφήνω μια για πάντα βρε αλανιάρη, στην Αμερική θα πάω κάποιον για να βρω και μαζί του πια θα μείνω, που με θέλει να με πάρει, με δολάρια θα μεθάω κι όλο θα γλεντώ!




Γενικά
Πάντα σε συναρπάζει ένα νέο ξεκίνημα πάνω στις στάχτες του παλιού κόσμου κι αυτή τη φορά φαίνεται πως έπιασες το... τζακ ποτ!. Γιατί ενώ ο Πλούτωνας σου έψαχνε τον τρόπο για να βάλεις μπουρλότο σε όλα, χωρίς να «καρφωθείς» –τι θεία σύμπτωση- έρχεται ο Ουρανός να... καθαρίσει! Τι; Δεν χάθηκαν όλα; Αμάν πια με αυτό το ανικανοποίητο σου!

Ερωτικά
Αλυσίδες, χειροπέδες, μαστίγια και τροχοί (όχι... ακριβώς της τύχης) είναι στη θέση τους. Το ίδιο και ο/η ένοχος που περιμένει καρτερικά να ομολογήσει. Τι σημασία έχει κι αν δεν έκανε ακόμα τίποτα;




Γενικά
Ο Ουρανός σου δίνει να καταλάβεις ότι όλα σε αυτήν την ζωή έχουν την επιστημονική τους εξήγηση. Ξεκινάς από την αρχή της απροσδιοριστίας του Χάιζενμπεργκ: Δεν μπορείς να ορίσεις ταυτόχρονα το τι θέλεις και το τι πράττεις. Απολύτως σωστό! Ακολουθεί κατά πόδας το δισυπόστατο «ευρώ του Σρέντιγκερ». Είναι ζωντανό ή πεθαμένο, ένας... θεός ξέρει!

Ερωτικά
Από τη στιγμή που κάποιοι πάνε γυρεύοντας για συναισθηματικούς μπελάδες, δεν θα μπορούσες να τους χαλάσεις το χατίρι. Δώσε προβλήματα να το φχαριστηθεί η ψυχούλα τους!




Γενικά
Στο γράφει και στο Ευαγγέλιο: Ο λίθος που απέρριψαν οι οικοδόμοι έγινε ο ακρογωνιαίος λίθος. Ας μην επιμένεις λοιπόν στην τήρηση των κανόνων που τόσο αγαπάς αλλά σε έχουν εγκλωβίσει και προσπάθησε να δεις τη ζωή με άλλο μάτι. Σε διαφορετική περίπτωση ο Ουρανός θα σου επισημάνει την παρουσία του με ένα γερό... ταρακούνημα!

Ερωτικά
Επιτέλους, μια στιγμή ευτυχίας και για σένα. Σοβαρότης, υπευθυνότης, τάξις και ηθική... Φυσικά μπορείς να εξαργυρώσεις άμεσα την υπεροχή σου αλλά αυτό το «σεξ μετά το γάμο» τι το 'θελες;




Γενικά
Σταθερά... απροσάρμοστος! Εκεί που όλοι κλαίνε με μαύρο δάκρυ είσαι ο κερδισμένος/η κι εκεί που οι άλλοι πανηγυρίζουν είσαι ο χαμένος/η. Ακόμη όμως κι αν συμβεί το δεύτερο έχεις πάντα ως ακαταμάχητο plan b τον επαναστάτη χωρίς αιτία που κάνει φύλλο και φτερό θεσμούς, κανόνες και θέσφατα, γιατί... έτσι του αρέσει!
Σιγά μην σε νικήσουν η τάξη και η ευνομία...

Ερωτικά
Τόσο καιρό καλόμαθες στα εύκολα αλλά ήρθε η ώρα μιας... άσκησης με πραγματικά πυρά! Κάποιος/α σου ζητά να αναλάβεις τις ευθύνες σου και βλέπω να... παίρνεις δρόμο!




Γενικά
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας αλλά εξυπηρετεί άριστα και τις υπερβατικές σου προσεγγίσεις. Καθισμένος αναπαυτικά στο συννεφάκι σου παρακολουθείς τα τεκταινόμενα μαζεύοντας υλικό για την επόμενη ταινία σου, ένα remake του «Πολυθρόνα για δύο». Ένας ζητιάνος που γίνεται χρηματιστής και το αντίστροφο. Ζωή και τέχνη, ποια αντιγράφει ποιάν;

Ερωτικά
Πάνω που ονειρεύεσαι τα ουρί του παραδείσου, ο Κρόνος σε ξυπνά και καλά για να σου δείξει... τι εστί βερίκοκο. No problem.. Απλά αλλάζεις πλευρό...



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *