Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στην Αριδαία

Εξιχνιάστηκε περίπτωση κλοπής από 55χρονο ημεδαπό σε περιοχή της Αλμωπίας. 

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας σε βάρος 58χρονου ημεδαπού και ενός άγνωστου δράστη για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της κλοπής.

Ειδικότερα από την έρευνα διαπιστώθηκε ο 58χρονος να κατέχει αλυσοπρίονο το οποίο αφαιρέθηκε σε προγενέστερο χρόνο από την οικία του 55χρονου.

Από την περαιτέρω έρευνα, διαπιστώθηκε ότι ο προαναφερόμενος, αγόρασε παράνομα το εργαλείο έναντι χρηματικού ποσού πρωινές ώρες της 25-06-2015, από άγνωστο άντρα στην Αριδαία.





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *