Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Οι νέες αλλαγές στις αναλήψεις - Έως και 420 ευρώ οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας

Τη δυνατότητα στους καταθέτες να κάνουν ανάληψη έως και 420 ευρώ ανά επταήμερο, οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας, δίνει η νέα απόφαση από την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών, είναι δυνατή, η ανάληψη από τα γκισέ των τραπεζικών καταστημάτων (τις εργάσιμες ώρες) ή από τα ΑΤΜ (όλο το 24ωρο) ποσού μέχρι το όριο των 420 ευρώ ανά καταθέτη και ανά τράπεζα.

Έτσι, εάν κάποιος καταθέτης προβεί σε ανάληψη μετρητών 420 ευρώ σήμερα Δευτέρα, θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη Δευτέρα για να πάρει πάλι 420 ευρώ.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *