Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

''Εδεσσαίος'' για τα καλά ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!

Φαίνεται πως η κοσμοπολίτικη ζωή αλλά και το γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια είχε τεράστιες δημοσιογραφικές επιτυχίες δεν στερούν την δυνατότητα στον πασίγνωστο δημοσιογράφο
να θεωρείται πλέον μόνιμος κάτοικος, Έδεσσας μιας και επισκέπτεται την περιοχή ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Άλλωστε διατηρεί σπίτι στον παλαιό Άγιο Αθανάσιο όπου διαμένει. 

Ως γνωστόν, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έλκει την καταγωγή του από την πλευρά της μητέρας του από τους Προμάχους Αλμωπίας. Έτσι έχει όλο το δικαίωμα να θεωρείται κάτοικος Έδεσσας. 

Τις προηγούμενες μέρες προτίμησε να πιει το τσιπουράκι του στο χωριό Μεσημέρι ενώ ο φακός τον συνέλαβε να τρώει ψάρια στον Σταθμό με τον νέο πρόεδρο της Ελπίδας Έδεσσας Λεωνίδα Τούσια.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε τον Μάκη πολιτευόμενο στο νομό Πέλλας...



πηγή: meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *