Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Επισκέψεις Γιάννη Σηφάκη σε συνεταιρισμούς και στέκια παραλαβής ροδακίνων (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Το Σάββατο 1/8, ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης επισκέφτηκε συνεταιρισμούς και στέκια παραλαβής στην περιοχή του Δήμου Σκύδρας και Πέλλας και την Κυριακή 2/8 στην περιοχή Δήμου Σκύδρας και Έδεσσας. 

Συνομίλησε με συνεταιριστές και αγρότες για τα προβλήματα της φετινής παραγωγής, τον νέο συνεργατισμό, τις τιμές των ροδακίνων (επιτραπέζιου και συμπύρηνου), ζητήματα ΕΛΓΑ, φορολογικό αγροτών την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης καθώς και τις πολιτικές εξελίξεις. 

Τόνισε την ανάγκη του νέου συνεργατισμού για να ωφεληθεί ο αγρότης της Πέλλας από το γεγονός ότι η περιοχή έχει δυναμικά αγροτικά προϊόντα, εξαγωγικό προσανατολισμό, μεταποίηση που τα προϊόντα της έχουν την πρώτη θέση στον παγκόσμιο ανταγωνισμό και άκουσε θέσεις, προτάσεις και αιτήματα των αγροτών.



































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *