Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Δίνουμε αίμα για όλη την Αλμωπία

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών με αναπηρία "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ", εν όψει της 3ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, θα οργανώσει εθελοντική αιμοδοσία στις 4 Δεκεμβρίου ημέρα Παρασκευή από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, στο χώρο του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ".

Σκοπό έχει την παρακαταθήκη αίματος για την αντιμετώπιση αναγκών που έχουν σχέση με την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αλμωπίας.

Την ευαισθητοποίηση των πολιτών και την ανάπτυξη πνεύματος αλληλεγγύης και εθελοντικής προσφοράς αίματος στο κοινωνικό περιβάλλον.

Όσοι αιμοδοτήσουν ταυτόχρονα θα γίνουν και μέλη της Τράπεζας αίματος του ΚΔΑΠ με Α "ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ", η οποία ιδρύθηκε για να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο κοινωνικό σύνολο.

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ! ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ!


Από το ΚΔΑΠμεΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *