Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

H Θεσσαλονίκη ανάμεσα στις 10 καλύτερες νεανικές πόλεις στην Ευρώπη

Η Θεσσαλονίκη για ακόμη μια φορά βρίσκεται σε μια ξεχωριστή λίστα προορισμών. Η αμερικάνικη εφημερίδα, USA TODAY, σε άρθρο της μέσα σε ακόμα 9 ευρωπαϊκές πόλεις, περιελαμβάνει και την Θεσσαλονίκη ως διαμάντι για νέους ταξιδιώτες.

Η έγκυρη αμερικανική εφημερίδα USA Today σε άρθρο της προτείνει 10 νεανικές ευρωπαϊκές πόλεις ως ταξιδιωτικούς προορισμούς. Ο τίτλος του άρθρου είναι «10 Ευρωπαϊκά κρυμμένα διαμάντια για νέους ταξιδιώτες» και περιέχει πόλεις από την Ρουμανία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Σερβία, το Βέλγιο, την Σλοβενία, την Ελβετία και την Λετονία.

Από την Ελλάδα, ως καλύτερη νεανική πόλη, επέλεξαν την Θεσσαλονίκη. Ο τίτλος της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας του 2014 που με επιτυχία φιλοξενήσε η πόλη πέρυσι είναι το βασικό επιχείρημα της παρουσίας της Θεσσαλονίκης στη λίστα αυτή, ενώ ταυτόχρονα την χαρακτηρίζει ως φοιτητούπολη, πόλη των πάρτυ αλλά και το σημείο εκκίνησης για την εξερεύνηση των Βαλκανίων.







πηγη: seleo.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *