Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

Γκάφα της ΕΠΣ Πέλλας - Ένσταση του Δροσερού

ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ



Απίστευτη γκάφα είχαμε από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ που άφησε ατιμώρητη αποβολή (2 κίτρινες) του ποδοσφαιριστή Χρήστου Καρρα του Μ.Αλ Π.Μυλοτοπου στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ-Π.ΜΥΛΟΤΟΠΟΣ, γεγονός που αναφέρεται σαφέστατα στο φύλλο αγώνα με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί στο επόμενο παιχνίδι Π.Μυλοτοπος -Μ.Αλ. Δροσερου.


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 



Έτσι η ομάδα του Δροσερού την Δευτέρα το πρωί κατέθεσε ένσταση για κακή συμμετοχή του εν λόγω ποδοσφαιριστή παρα τις ψευτοδιαδοσεις από παράγοντες της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσουν την υπόθεση αυτή.

Η αλήθεια όμως είναι τελείως διαφορετική αφού αν το θέμα αυτό παει στην ΕΠΟ η ένσταση θα γίνει σίγουρα δεκτή.

Πρόκειται για μια υπόθεση που δείχνει πάντως σίγουρα την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιες υποθέσεις στα γραφεία της ΕΠΣ που εκτίθεται για μια ακόμη φορά στα μάτια παραγόντων και φιλάθλων της ΠΕΛΛΑς και όχι μόνο.

Αν υπήρχε δόλος η όχι το γνωρίζουν μόνο όσοι παίρνουν αποφάσεις......

Σε τηλ. επικοινωνία που είχαμε με τον επίτιμο πρόεδρο του Μ.Αλ Δροσερού και υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΣ Ζακύνθου τον ορθοπεδικό χειρούργο Λεωνίδα Μαλλιουφα πάντως μας ενημέρωσε ότι η ομάδα του Δροσερού είναι αποφασισμενη να το φτάσει το θέμα μεχρι εκει που πρέπει αναμένοντας πρώτα όμως την απόφαση που θα πάρει η πειθαρχική επιτροπή της Πέμπτης που θα συγκληθει την Πεμπτη...







Επιμέλεια: Χαρά Ματεντζόγλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *