Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΟΚ Γιαννιτσών – Ανακοίνωση με πολλές αιχμές κατά της ΕΠΣ Πέλλας

Με σαφείς αιχμές για την ΕΠΣ Πέλλας, την οποία και κατηγορεί για τα διαιτητικά σφάλματα εις βάρος του, εκδόθηκε σήμερα η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών η οποία διανεμήθηκε στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας"




Αναλυτικά :

Με αγανάκτηση και πολλά παράπονα για όλα όσα συμβαίνουν εις βάρος της ομάδας μας βρισκόμαστε στην δυσάρεστη θέση να αναφερθούμε και να διαμαρτυρηθούμε κατά πάντων γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο δυστυχώς.

Ο ΠΑΟΚ Γιαννιτσών φέτος αποφάσισε να επανέλθει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πέλλας κάνοντας το αυτονόητο και δημιουργώντας μια ομάδα με νέα παιδιά τα οποία τυγχάνουν μιας ομάδας με νέα παιδιά τα οποία τυγχάνουν μιας απαράδεκτης αντιμετώπισης τόσο από πλευράς διαιτησίας (ας όψεται γι’ αυτό η επιτροπή διαιτησίας), όσο και από την εν γένει συμπεριφορά γενικά της ΕΠΣ Πέλλας.

Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα ούτε η θέση που θα πάρουμε στην βαθμολογία, θέλουμε να φέρουμε νέα παιδιά στα γήπεδα όμως αυτό δεν γίνεται και οι γονείς που έφεραν τα παιδιά τους στην ομάδα μας θέλουν να τα πάρουν γιατί έχουν αηδιάσει από αυτά που βλέπουν.

Στο πρόσφατο παιχνίδι μας παραλίγο να θρηνήσουμε ποδοσφαιριστή μας. Που είναι οι γιατροί που υποσχόταν η ΕΠΣ Πέλλας, που είναι η οικονομική βοήθεια προς τα σωματεία, πως θα ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας κύριοι που άλλα λέγατε πριν τις εκλογές και άλλα κάνετε; Που είναι οι τίμιες και καθαρές διαιτησίες κ. Καρακελίδη, δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια συμπεριφορά από δήθεν έμπειρους διαιτητές προς 14χρονα και 15χρονα παιδιά που θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο, που διψούν για τον αθλητισμό.

Δυστυχώς κύριοι έχετε αποτύχει όλοι και δεν είναι τυχαίο που αρκετές ομάδες παράτησαν και ετοιμάζονται αρκετές ακόμα από τη στιγμή που λειτουργούν όλοι με δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Με τιμή
Το Δ.Σ.
ΠΑΟΚ Γιαννιτσών

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *