Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Στην Κοπή πίτας από την Ελπίδα Έδεσσας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τυχερός ο Κων/νίδης



Το βράδυ της Τετάρτης η Διοίκηση της Ελπίδας Εδεσσας με σύσσωμους τους παίκτες της ομάδος σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση στον'' Ψηλο Βραχο'' στην Εδεσσα έκοψαν την βασιλόπιτα. 


Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωταθλήματα ΕΠΣ Πέλλας" 

Τυχερός της χρονιάς ο νεοαποκτηθέν Κωνσταντινιδης Κωστας από το Ριζαρι που παραλαμβάνοντας το τυχερό κομμάτι πήρε και το αντίτιμο το οποίο αντιστοιχούσε στο φλουρι. Η προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά ο δραστήριος πρόεδρος της ομάδος Λεωνιδας Τουσιας είναι αξια συγχαρητήριων και οσο περνάει ο καιρός το Σωματειο της Ελπιδας αγγίζει επαγγελματικά επίπεδα τεχνικά. Ο πετυχημένος προπονητής της ομάδος Βαιος Στεργιοπουλος μίλησε στους παίκτες του ευχόμενος να παει καλά η χρονια με επιτυχίες και να γίνουν πραγματικότητα οι στοχοι που εχει θέσει η ομαδα. 


Επιμέλεια: Χαρα Ματεντζογλου



Δείτε τις φωτογραφίες:











0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *