Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η 18χρονη καρδιοπαθής Νεκταρία με την τεράστια καρδιά. Το βίντεο που πρέπει να δεις

Η 18χρονη Νεκταρία αποκαλύπτει την καρδιοπάθειά της με τον πιο άμεσο και αληθινό τρόπο, δείχνοντας σε όλους μας πως οι καρδιοπαθείς μπορούν να έχουν μία φυσιολογική ζωή (Vid)




H Νεκταρία Αναστασοπούλου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αποφάσισε να "περάσει" το δικό της μήνυμα σε μία εξομολόγηση που συγκίνησε το διαδίκτυο για τον σωστό λόγο.


Η 18χρονη κοπέλα ζει στα Γιάννενα και σπουδάζει στο Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών Ιωαννίνων. Όπως εξομολογήθηκε με χιούμορ, δύναμη και υπερηφάνεια στο βίντεο που ανέβασε στο Facebook, έχει υποβληθεί σε τρεις επεμβάσεις ανοιχτής καρδιάς στην Αμερική και δίνει τον δικό της αγώνα για ζωή, προσπαθώντας να κάνει γνωστή την πάθηση της (Συγγενής Κυανωτική Καρδιοπάθεια) και να την "απενεχοποιήσει". Κυρίως όμως, μοιράζει αληθινή αγάπη.

Όπως λέει, πόνεσε πολύ όταν έβλεπε στο νοσοκομείο κι άλλα άρρωστα παιδιά. Έχει σημάδια από όλες αυτές τις εγχειρήσεις και δεν διστάζει να τα δείξει στην κάμερα και σε όσους βλέπουν το βίντεο της.
"Αν έχεις αγάπη μέσα σου, είσαι υγιής. Δυσλειτουργική καρδιά είναι αυτή που δεν έχει αγάπη μέσα της. Zήσε την κάθε μέρα, ρούφα τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα"

Το μήνυμα της είναι μήνυμα ελπίδας και ζωής. "Δεν αξίζει να χαραμίζουμε τις στιγμές μας για βλακείες. Ζήστε την κάθε μέρα σας όσο καλύτερα γίνεται, μην αγχώνεστε και μη στενοχωριέστε για πράγματα που δεν αξίζουν", λέει η Νεκταρία.

Συμβουλεύει μάλιστα όσους έχουν την ίδια πάθηση με εκείνη, να μιλάνε ανοιχτά για αυτό και μην νοιώθουν άβολα. "Να μιλάτε και ζείτε με αυτό".

"Οποιοσδήποτε προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα, αυτός έχει την άρρωστη καρδιά. Αν έχεις αγάπη μέσα σου, είσαι υγιής. Μια άρρωστη καρδιά δεν είναι αυτή που έχει ασθενήσει ή έχει πάρει φάρμακα. Δυσλειτουργική καρδιά είναι αυτή που δεν έχει αγάπη μέσα της", αναφέρει στο βίντεο της. "Όσοι με ακούτε και θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτή τη μάχη κατά των Συγγενών Καρδιοπαθειών υπάρχει ο Σύλλογος "Η Καρδιά του Παιδιού" στην Αθήνα. Θα σας παρακαλούσα να στείλουμε αυτό το μήνυμα μακριά".


Το βίντεο δημοσιεύθηκε από την Νεκταρία ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν μιλά για τον έρωτα, αλλά για την δύναμη τής ψυχής, καθώς στις 14 Φεβρουαρίου είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Συγγενών Καρδιοπαθειών. Και ναι, η Νεκταρία μας λέει να ερωτευθούμε πραγματικά τη ζωή μας:



Χρόνια πολλά σε όλους τους ερωτευμένους και φυσικά σε όλους εμάς τους καρδιοπαθείς. Έφτιαξα αυτό το βίντεο για να μιλήσω για μένα προσωπικά και να σκορπίσω λίγη δύναμη κι αγάπη! Βοηθήστε το να πάει μακρυά διότι, δυστυχώς, δεν το ξέρει πολύς κόσμος ότι σήμερα είναι η Π.Η.Σ.Κ. ! #Αγάπη_μονο

Βαθιά υπόκλιση στη Νεκταρία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *