Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Πρόσκληση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου

Το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού Θεάτρου καλεί σε συνάντηση όλους όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις νέες παραγωγές που θα ανέβουν από την Κεντρική Σκηνή στο προσεχές μέλλον. Ήδη πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις στο εντευκτήριο του συλλόγου την προηγούμενη εβδομάδα και ολοκληρώνονται αυτή την εβδομάδα με δύο νέα ραντεβού. Την Τετάρτη 17 Φλεβάρη και ώρα 8 καλούμε για ανάγνωση όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο κλασικό αριστούργημα του Μολιέρου «Δον Ζουάν» και την Παρασκευή 19 Φλεβάρη την ίδια ώρα όσους ενδιαφέρονται για το έργο των Μ.Ρέππα-Θ.Παπαθανασίου «Φούστα-μπλούζα».

Την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 7 το απόγευμα στο Παρθεναγωγείο Έδεσσας , θα γίνει παρουσίαση των λογοτεχνικών βιβλίων «Δυτικά του Αλιάκμονα» και «Σχεδία μνήμης» του συγγραφέα Αλέκου Χατζηκώστα. Το συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Πρόεδρος του συλλόγου Βιβλιόφιλων Έδεσσας και μέλος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου συγγραφέας κος Δημήτρης Ευαγγελίδης, ο δημοσιογράφος κος Δημήτρης Προβάδος, επίσης μέλος του Εδεσσαϊκού Θεάτρου θα προλογίσει ενώ θα αναγνώσει αποσπάσματα η Γ.Γραμματέας του Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού Θεάτρου κα Λίζα Ξενίδου.

Την Κυριακή 21 Φλεβάρη 2016 και ώρα 8 το βράδυ θα γίνει προβολή του έργου «Δάφνες και πικροδάφνες» των Δ.Κεχαίδη-Ε.Χαβιαρά από τη Θεατρική βραδιά. Πρόκειται για μια πολιτική κωμωδία σπαρταριστής επικαιρότητας και από τα σημαντικότερα κείμενα της νεοελληνικής δραματουργίας.

Το έργο παρουσιάστηκε από την Κεντρική Σκηνή σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σαλαμάνη δίνοντας πρεμιέρα στις 2/6/2007 στις φυλακές Κασσανδρείας, ακολούθησε περιοδεία στους Δήμους του Νομού Πέλλας, στην Επανομή Θες/νίκης και στην Έδεσσα όπου πέφτει η αυλαία μετά από 20 παραστάσεις.

Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, ευχαριστεί θερμά όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κυριακής 14 Φλεβάρη για εθελοντική δειγματοληψία μυελού των οστών, που πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο σε συνεργασία με τον σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων.

Τέλος ενημερώνουμε πως το Εδεσσαϊκό Θέατρο θα συμμετέχει στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Έδεσσας με θέμα «Κωμωδία & Δράμα:οι δύο όψεις του Θεάτρου». Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ 6938363911

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *