Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τα Λουτρά Πόζαρ στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Grekland Panorama» στη Στοκχόλμη

Στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Grekland Panorama» η οποία πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη της Σουηδίας το διάστημα το διήμερο 13 και 14 Φεβρουαρίου συμμετέχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας


στο πλαίσιο του προγράμματος της τουριστικής προβολής της. Στόχος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή της σε διεθνείς εκθέσεις, που έχουν προηγηθεί κι άλλες το προηγούμενο διάστημα ενώ ακολουθεί μία ακόμη στο Βελιγράδι 18 – 21 του μήνα, είναι η περιοχή να καταστεί ως ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς τουριστικούς προορισμούς, συνδυάζοντας μορφές εναλλακτικού και θεματικού τουρισμού.







Στη συγκεκριμένη, συμμετέχει ο Δημήτρης Τσουφλίδης, ως μέλος της Επιτροπής Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος ανέφερε ότι στις εκθέσεις αυτές αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο το τουριστικό προϊόν και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας μας έναντι άλλων τουριστικών προορισμών. Άλλωστε, η χώρα μας είναι 7η στις προτιμήσεις των Σκανδιναβών και το στοίχημα είναι η στροφή της μεγάλης αυτής τουριστικής δύναμης σε νέους προορισμούς. Για τον τόπο μας είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσέγγιση αυτής της αγοράς και μια μεγάλη ευκαιρία για προβολή.





Εντωμεταξύ, στην έκθεση συμμετέχουν και ανεξάρτητοι επιχειρηματίες και εισαγωγείς Έλληνες που έχουν εταιρείες στη Σουηδία, που και πάλι προβάλλουν την περιοχή μας, όπως στην περίπτωση του “Ροδιού” και των πούρων της Κρύας Βρύσης!







Επίσης, σημαντική και η παρουσία των Λουτρών Πόζαρ στην 3η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού, με την εκπροσώπηση της Δημοτικής Επιχείρησης να έχει αναλάβει ο δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Δ. Μπίνος συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες.



logospellas.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *