Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Χωρίς αγροτικό γιατρό χωριά της Έδεσσας

Στη θλιβερή διαπίστωση ότι χωρίς ιατρούς παραμένουν σχεδόν όλα τα χωριά του Δήμου Έδεσσας, έκανε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου. 
 
Όπως τόνισε ο ίδιος, το γεγονός ότι δεν υπάρχει διοικητής στο Νοσοκομείο Έδεσσας είναι ένας ακόμη παράγοντας για αυτή την κατάσταση. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά οι απλοί πολίτες του Δήμου και οι συνταξιούχοι των χωριών μας αναγκάζονται να πηγαίνουν στο ΙΚΑ Έδεσσας ώστε να γράψουν κάποιες συνταγές. Τελικώς το λόγο πήρε και η δημοτική σύμβουλος Έδεσσας Έφη Ταμβίσκου η οποία τόνισε ότι χρέη διοικητή εκτελεί ο ιατρός κος Κοντοβίτσης και ότι χρειάζεται διεκδίκηση για να λυθεί αυτό το σοβαρό ζήτημα. 
 
Εντέλει αποφασίστηκε ο Δήμαρχος μαζί με την κα Ταμβίσκου να κατευθυνθούν στην Υγειονομική Περιφέρεια ώστε να παρέμβουν για να λυθεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα για την υγεία των χωριών της Έδεσσας. 



απο το meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *