Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Πανεδεσσαϊκός - ΓΑΣ Έδεσσας 48-58

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 48-58



Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook: "Πρωτάθλημα ΕΚΑΣΚΕΜ"



Στο τοπικό ντέρμπι της πόλης, ο φιλοξενούμενος τυπικά ΓΑΣ επικράτησε του Πανεδεσσαϊκού με 48-58. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα ημίχρονα σε απόδοση με τους «πράσινους» να είναι καλύτεροι στο πρώτο και τους νικητές καλύτεροι στο δεύτερο. Η διαφορά στα δύο ημίχρονα ήταν ότι η ομάδα του Πανεδεσσαϊκού δεν κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά ασφαλείας παρά την ενέργεια που έβγαλε και την καλή επιθετική παρουσία του Πέτκου, με τον ΓΑΣ να εκμεταλλεύεται τα επιθετικά ριμπάουντ και να κλείνει το σκορ ημιχρόνου υπολειπόμενος μόλις ένα πόντο (29-28). Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε νευρικά για τις δύο ομάδες με τον ΓΑΣ να φέρνει το παιχνίδι στα μέτρα του και να προσπαθεί να ξεφύγει στο σκορ. Κάτι που κατάφερε στο δεύτερο μισό του δεκαλέπτου χάρη στον επιθετικό οίστρο του Δωδόπουλου που με συνεχόμενους πόντους σε συνδυασμό με τρίποντο του Βεκόπουλου έδωσαν στην ομάδα τους διψήφιο προβάδισμα (36-47) στη λήξη του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Πανεδεσσαϊκός προσπάθησε να αντιδράσει στο «σφιχτό» τέταρτο δεκάλεπτο με τον Τακατζόγλου, μείωσε μέχρι το -4(48-52) δύο λεπτά πριν το τέλος, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει την ολική επαναφορά. Αδράνεια στο αμυντικό ριμπάουντ για τον Πανεδεσσαϊκό στην επόμενη επίθεση του ΓΑΣ, μετουσίωσε σε καλάθι ο Δωδόπουλος δίνοντας καθαρό προβάδισμα νίκης, με τον Βεκόπουλο στην επόμενη φάση να κλέβει την μπάλα και να πετυχαίνει τις βολές στο φάουλ που κέρδισε από τον Μπακύρτση «καθαρίζοντας» τη νίκη για την ομάδα του.


Καλή η διαιτησία των Τζίμου, Χατζηχαρίση.


Δεκάλεπτα: 1ο(15-13), 2ο(14-15)29-28 ημίχρονο, 3ο(07-19), 4ο(12-11)48-58 τελικό.

ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ(Αναστασιάδης):Μπακύρτσης 2, Τακατζόγλου 14(2), Σιβένας,, Μπίνος Μ., Παζάρκας, Μάρκου, Μπούζμπας 4, Τσάμης 2, Τότλης, Πέτκος 15(2), Γιαννούλτσης, Θεοδώρου 11.

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ(Σταυρόπουλος):Μποζίνης, Τσολάκης 2, Βεκόπουλος 5(1), Τσακώντσης 10, Δημητρόπουλος 15(1), Αργυρός, Καϊλίδης, Δουλκερίδης, Υφαντίδης 8, Δαφνής, Μπίκου, Δωδόπουλος 18.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *