Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Κ. Ιγνατιάδου: Δεν γίναμε μαλλιά κουβάρια!

Με παρέμβαση της η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου τονίζει αναφορικά με το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε στο σάιτ μας (http://www.meapopsi.gr/2016/03/blog-post_669.html#more). Η κα Ιγνατιάδου διέψευσε το ρεπορτάζ και παρουσιάζει παρακάτω την άποψη της. Εμείς στα πλαίσια της δεοντολογίας παρουσιάζουμε την άποψη της κας Ιγνατιάδου παρακάτω:


Δεν ειναι αληθεια οτι εθεσε το θεμα ο Καραγιαννης, δεν ειναι αληθεια οτι ειπε για την πολη, αλλα για το στρατοπεδο, δεν προσπαθησα να δικαιολογησω την κατασταση, παρουσιασα στοιχεια για τη διαφορα του 2011 και 2012, με το σημερα, παραδεχτηκε ο Κωστοπουλος οτι πραγματι αυτος ως αντιδημαρχος καθαριοτητας το 2011 υπεδειξε το χωρο του στρατοπεδου ως σταθμο μεταφορτωσης, οπως οτι το 2011 διεθεσε ο δημος 120.000 ευρω για τους καθαρισμους, ενω εμεις μονο 48.000, οπως ειναι αληθεια οτι εμεις ημαστε αυτοι που καθαρισαμε τον χωρο, οπως ειναι αληθεια οτι ο Καραγιαννης ισχυρισθηκε οτι υπαρχει αφθονη χρηματοδοτηση για την καθαριοτητα και οτι τα capital controls, δεν επηρεασαν τη λειτουργια του δημου...γι αυτο του απαντησα οτι ειναι ο μοναδικος αυτοδιοικητικος που ισχυριζεται κατι τετοιο, οπως αληθεια ειναι οτι ειπα πως ο καθενας επιλεγει τον ρολο του και τη διαδρομη του, επιλεγει αν θα σεβαστει το ρολο του δημοτικου συμβουλου, οπως επιλεγει την αντιπολιτευση που θα ασκησει: αν θα περιοριστει σε καταγγελιες που ολες καταπιπτουν η θα ασκησει αντιπολιτευση με σοβαροτητα, προτασεις και ηθος. ουτε μαλλια κουβαρια γιναμε..
 
 
απο το Meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *