Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σηφάκης: "Η ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στην Αριδαία μαζί με την ίδρυση γραφείου ΕΟΠΥΥ δημιουργεί άλλη κατάσταση στην υγεία στην Αλμωπία"

Αποφασίστηκε από την διοίκηση του ΕΚΑΒ η απόσπαση 3 ΕΚΑΒιτών για την ίδρυση Τομέα ΕΚΑΒ στην Αριδαία. 


Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από δύο ερωτήσεις στη Βουλή του βουλευτή και συνεχείς συναντήσεις με το Υπουργείο Υγείας. Οι 3 ΕΚΑΒίτες μαζί με τους 5 οδηγούς ασθενοφόρων που υπάρχουν στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας θα δημιουργήσουν πλήρωμα ΕΚΑΒ με έδρα την Αριδαία. Η απόφαση αυτή, την οποία χαιρέτησε ο βουλευτής ευχαριστώντας τον Υπουργό Υγείας και τον Διοικητή του ΕΚΑΒ, θα συμβάλει αποφασιστικά στην σημαντική βελτίωση της κατάστασης στην υγεία στην Αλμωπία και στην σωτηρία της ζωής πολλών συντοπιτών μας. 

Με την ίδρυση τομέα ΕΚΑΒ και γραφείο ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία η κυβέρνηση αποδεικνύει το έμπρακτο ενδιαφέρον της για την ακριτική αυτή περιοχή της χώρας μας. Ακολουθεί η τελευταία ερώτηση στη Βουλή του Γιάννη Σηφάκη για το θέμα της ίδρυσης Τομέα ΕΚΑΒ στην Αριδαία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *