Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

EURO 2016: Το πανόραμα της δεύτερης ημέρας - ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ από όλους τους αγώνες

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα του Euro 2016. Πάμε να δούμε τι έγινε μέσα από τη ματιά της συντακτικής ομάδας του ialmopia.

Επιμέλεια: ialmopia.gr Team


Πολλές συγκινήσεις προσέφερε η δεύτερη μέρα του Euro 2016, με αποκορύφωμα την ισοφάριση των Ρώσων στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στην Αγγλία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι έγινε στα χθεσινά παιχνίδια.

ΑΛΒΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 0-1

Σε ένα πολύ καλό ματς με αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν, οι Ελβετοί κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση των μαχητικών Αλβανών.

Το συγκρότημα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 5ο λεπτό, με κεφαλιά του Σέρ μετά από εκτέλεση κόρνερ. Η Αλβανία πίεσε στη συνέχεια για την ισοφάριση, έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Σαντίκου, αλλά η αποβολή του αρχηγού Λορίκ Τσάνα στο 36‘ με δεύτερη κίτρινη κάρτα δυσκόλεψε αφάνταστα την προσπάθεια των αετών.

Η Ελβετοί έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Σεφέροβιτς και Τζεμαϊλί για να κλειδώσουν το ματς, και παραλίγο να πληρώσουν την αστοχία τους στο 87', αλλά ο Ζόμερ έκανε την απόκρουση του αγώνα στο ανεπανάληπτο τετ α τετ του Γκάσι. Δίκαιο το τελικό 0-1, σε ένα ματς όπου τέθηκαν αντιμέτωπα δύο αδέρφια, ο Ταουλάντ Τσάκα της Αλβανίας και Γκράνιτ Τσάκα των Ελβετών.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα


Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΑΛΒΑΝΙΑ - ΕΛΒΕΤΙΑ 0-1 (Σερ 5')


Αλβανία (Τζιάνι ντε Μπιάσι): Μπερίσα, Αγκόλι, Μαβράι, Τσάνα, Χισάι, Τσάκα (61' Κάτσε), Κουκέλι, Αμπράσι, Λενιάνι, Ρόσι (73' Τσικαλέσι), Σαντίκου (82' Γκάσι)

Ελβετία (Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σερ, Τζουρού, Ροντρίγκες, Μπεχράμι, Τζεμαΐλι (76' Φράι), Τσάκα, Σακίρι (88' Φερνάντες), Μεχμέντι (62' Εμπολό), Σεφέροβιτς


ΟΥΑΛΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2-1

Στο ματς του Μπορντό επιβεβαιώθηκε αυτό που πολλοί είχαν διακρίνει από τα προκριματικά, δηλαδή το ότι η Ουαλία του Κρις Κόουλμαν είναι μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Με μπροστάρη τον σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Γκάρεθ Μπέιλ, οι κόκκινοι υπέταξαν τους μαχητικούς Σλοβάκους και πήραν το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία απο τον Μάρεκ Χάμσικ κι ένα πολύ όμορφο γκολ από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπέιλ (10'). Οι Ουαλοί ''πάτησαν'' πάνω στο προβάδισμα τους κι έλεγξαν το απόλυτα το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, και με την είσοδο των Ντούντα και Νέμετς, οι Σλοβάκοι πήραν μέτρα στο γήπεδο και ισοφάρισαν με γκολ του πρώτου (61') μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μακ. Ο παίκτης του ΠΑΟΚ ήταν αναμφισβήτητα ο πολυτιμότερος των τυπικά φιλοξενούμενων, και έχασε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να δώσει το προβάδισμα στην ομαδα του.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οδηγούμαστε στην πρώτη ισοπαλία του Euro, ήρθε η χρυσή αλλαγή του Κόουλμαν, ο Χαλ Ρόμπσον Κανού (81') με ένα άψυχο αλλά αποτελεσματικό πλασέ να δώσει τη νίκη στους Βρετανούς, στην πρώτη τους συμμετοχή σε τελική φάση Κυπέλλου Εθνών Ευρώπης.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα

Β' ΟΜΙΛΟΣ
ΟΥΑΛΙΑ - ΣΛΟΒΑΚΙΑ 2-1 
(Μπέιλ 10', Ρόμπσον-Κανού 81' - Ντούντα 61')

Σλοβακία (Γιάν Κοζάκ): Κόζατσικ - Πέκαρικ, Σκρτελ, Ντούριτσα, Σβέντο - Κούτσκα, Χροσόφσκι (59’ Ντούντα), Χάμσικ - Μακ, Βάις, Ντούρις (59’ Νέμετς).

Ουαλία (Κρις Κόουλμαν): Γουόρντ - Τσέστερ, Γουίλιαμς, Ντέιβιτς - Άλεν, Έντουαρντς (69’ Λέντλεϊ), Ράμσεϊ (88’ Ρίτσαρντς), Γκάντερ, Τέιλορ - Μπέιλ, Γουίλιαμς (71’ Ρόμπσον-Κανού).


ΑΓΓΛΙΑ - ΡΩΣΙΑ 1-1

Όπως φαίνεται, όσο καλό υλικό κι αν έχουν οι Άγγλοι, κάποια πράγματα δεν θα αλλάξουν ποτέ. Άλλη μία γκέλα σε πρεμιέρα για τα λιοντάρια, που βλέπουν τη συνέχειά τους στη διοργάνωση να τίθεται σε αμφιβολία.

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Μασσαλίας είδαμε το καλό πρόσωπο των Βρετανών, που με εξαιρετική κατοχή μπάλας και γρήγορους συνδυασμούς δημιούργησαν αρκετές φασεις μπροστά στα καφέ του Ακινφέεφ. Το σκορ όμως δεν άνοιξε, κι αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους πεισματάρηδες Ρώσους να μπούνε δυνατά στο δεύτερο μέρος και να πάρουν τα ηνία του αγώνα.

Δυο - τρεις μικροευκαιρίες των παικτών του Σλούτσκι μάλλον αφύπνησαν τους Άγγλους, που ανέβηκαν αισθητά μετά το 70ο λεπτό, είχαν δοκάρι σε σουτ του αρχηγού Γουέιν Ρούνει, και τελικά πήραν το προβάδισμα με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του μέσου της Τότεναμ, Ντάιερ (73').

Από εκεί και πέρα, φαινόταν πως οι παίκτες του Ρόι Χόντσον θα κρατούσαν αυτό το πολύτιμο 1-0, όμως ο Βασίλι Μπερεζούτσκι είχε διαφορετική άποψη, και με μια ψηλοκρεμαστή κεφαλιά στο 92' χάρισε έναν ανέλπιστο βαθμό στη Ρωσία. Η Αγγλία για άλλη μια φορά απογοήτευσε και θα πρέπει να αλλάξει πολλά στον τρόπο που διαχειρίζεται τα παιχνίδια της αν θέλει να προχωρήσει στη διοργάνωση.

Δείτε παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ με τα ΓΚΟΛ του αγώνα



Η ταυτότητα του αγώνα



Β' ΟΜΙΛΟΣ
ΑΓΓΛΙΑ - ΡΩΣΙΑ 1-1 (Ντάιερ 73' - Μπερεζούτσκι 92')


Αγγλία (Ρόι Χόντγκσον): Χαρτ, Γουόκερ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Άλι, Ντάιερ, Ρούνεϊ (78' Γουίλσιρ), Στέρλινγκ (87' Μίλνερ), Κέιν, Λαλάνα

Ρωσία (Λέονιτ Σλούτσκι): Ακινφέεφ, Σμολνίκοφ, Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Σενίκοφ, Νόιστεντερ (80' Γκλουσακόφ), Γκολόβιν (77' Σιρόκοβ), Κοκόριν, Σάτοφ, Σμόλοφ (85' Μαμάεβ), Τζιούμπα



ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *